Juniorer, Varför välja ESL?
Juniorer

Varför välja ESL?

Varför välja ESL?

Alla våra partnerskolor är institutioner som är etablerade sedan flera år tillbaka, specialiserade inom sitt område och internationellt erkända. I samarbete med förbund och/eller professionella sammanslutningar är de dessutom erkända av de kvalitetsinstitut som listas nedan.

12 goda skäl att välja ESL
De bästa skolorna
Våra partnerskolor är väletablerade, internationellt erkända och ackrediterade hos välkända nationella och internationella organ. ESL:s medarbetare besöker kontinuerligt partnerskolorna för att säkra en förstklassig upplevelse för våra studenter. Detta betyder att våra juniorer är i de bästa händer.

Motiverande lektioner
Roliga och engagerande lektioner, baserade på moderna och interaktiva undervisningsmetoder, garanterar snabba framsteg i en stimulerande och internationell miljö. Studenterna uppmuntras att kommunicera med de andra deltagarna från hela världen. Alla studerar i grupp på sin språknivå.

Dynamiska lärare
Speciellt för unga studenter är undervisning av kvalificerade, erfarna och entusiastiska infödda lärare det bästa sättet att lära sig språket. Olika åldersgrupper får undervisning med olika metoder och alla lärare har erfarenhet av att undervisa unga studenter.

Spännande och varierade aktiviteter
Lärandet händer inte bara i klassrummet: våra program inkluderar ett väl genomtänkt urval fritidsaktiviteter för alla smaker. Aktiviteterna  i grupp skapar nya vänskapsband.

Utmärkta boendealternativ
Vare sig du föredrar boendet med andra studenter på ett residens, eller att dela det dagliga livet hos en värdfamilj, kan vi erbjuda dig det perfekta boendet.

Service från A till Ö med full support
Vi organiserar lektioner, aktiviteter, måltider, boende och tillsyn. Vårt erfarna, flerspråkiga team står till din disposition före, under och efter din språkresa för att säkra att du skall få ditt livs upplevelse. Du kan alltid förlita dig till vårt stöd om något, mot förmodan, skulle krångla under din språkresa.

Resegaranti: 100 % säkerhet
ESL har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. Denna kan användas om en resa ställs in eller avbryts. För att skydda dig som resenär vid sådana händelser finns det en resegarantilag.

Flexibla, personanpassade program
Vårt team hjälper dig att hitta ditt perfekta program. Din kurs, ditt resmål  och boende, startdatum och kurslängd, dina tillval och mycket mer anpassas till dina personliga behov.

Tillvalskurser
Lägg till extra aktiviteter till din språkkurs med vårt extra aktivitetsprogram. Från skådespel, matlagning eller design till olika sporter, du kommer att hitta ett tilval som är perfekt för dig.

Prisbelönad språkreseförmedlare
Vid Study Travel Star Awards, har ESL – Språkutbildning Utomlands röstats fram som ”Bästa språkreseförmedlare i Europa” fem gånger, vilket resulterat i titeln ”Lifetime Award”, som ett erkännande för utomordentlig service utförd av yrkesverksamma inom språkreseindustrin. ESL är den enda språkreseförmedlaren i Sverige som har erhållit denna prestigefyllda utmärkelse.

Tillsyn
Ansvarsfulla och entusiastiska gruppledare svarar för deltagarnas säkerhet och trygghet under aktiviteterna och utflykterna, samt nattetid på residenset. Självklart är tillsynen anpassad till de olika åldersgrupperna.

ESL:s gruppledare
Vi har våra egna gruppledare på vissa resmål som Malta och Brighton, så att våra deltagare skall ha en egen kontaktperson som komplement.

Garanterade kurser
När du bokar en kurs med ESL kan du vara säker på att den genomförs, eftersom vi skickar deltagare från hela världen till våra partnerskolor, till skillnad från vissa andra förmedlare.

Prisvärda program
Priserna inkluderar undervisning, boende med helpension och aktivitetsprogram (vissa aktiviteter och utflykter mot tillägg). Vi erbjuder rabatt vid bokningar av flera personer och har kontinuerliga specialerbjudanden. För mer information titta på vår hemsida under specialerbjudanden eller kontakta ditt lokala ESL-kontor.
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.