Juniorer, News
Juniorer

News

News

ESL - News
25/02/2014
London City Sommarläger
Att lära sig engelska i själva centrum av London – det är ett tillfälle du inte får missa!

Vårt nya campus ligger den engelska huvudstadens mest dynamiska och nytänkande stadsdel: Shoreditch, i den östra delen av Zon 1.

Programmet välkomnar ungdomar mellan 13 och 17 år med exceptionella akademiska och idrottsliga installationer. Studenterna bor 5 minuter från campus, i bekväma enkelrum!

Dyk ner i Londons vibrerande hjärta, tillsammans med andra ungdomar från hela världen, och lär dig engelska under de bästa förutsättningar!
Läsa mer
ESL - News
23/01/2014
Liverpool – here comes the sun…
Ett perfekt, modernt resmål, ständig musik och fotboll, upphöjd till kunglig sport – Liverpool är inne! Vårt program för juniorer, 12 – 17 år, erbjuder i sommar boende i värdfamilj, eller på residens/campus i centrum.

Läsa mer
ESL - News
10/03/2013
Drömmer du om att studera på ett engelskt universitet? Förbered dig i Manchester!
Juniorprogrammet i Manchester är idealiskt för ungdomar som vill få en försmak av studentlivet. Dessutom ger tillvalet ”British Studies” de verkligt ambitösa enelskafantasterna möjlighet att förbereda sig inför urvalssystemet på brittiska universitet. En verklig passersedel till din framtid i Storbritannien!
Läsa mer
ESL - News
21/02/2013
För att du skall lyckas med årets slutprov, ta hjälp av våra kurser hemma hos läraren!
Överallt i Irland står kvalificerade lärare, med erfarenhet av att undervisa ungdomar i engelska, beredda att ta emot dig i sina hem för en skräddarsydd språkkurs. Oavsett om du förbereder dig inför studenten, eller för en internationellt erkänd examen som exempelvis ett Cambridge Certificate, har vår partnerskola skapat sina kurser speciellt för att öka dina chanser att nå ett lyckat resultat!

Läsa mer
ESL - News
18/02/2013
Málaga, nytt resmål för juniorer i Spanien!
Får Spanien dig att drömma om att bo och fördjupa dig i språket hos en spansk familj? Då skall du läsa om vårt nya program i Málaga, som erbjuds under påsk- och sommarloven. En perfekt blandning av att göra framsteg i det spanska språket, upptäcka den rika andalusiska kulturen och samtidigt ha tid för lek och strandliv!

Läsa mer
ESL - News
15/02/2013
Vill du lära dig engelska under kokospalmerna? Res till Malibu!
Vill du lära dig engelska under kokospalmerna? Res till Malibu!

Ändlösa stränder med utsikt över den turkosblå oceanen, närheten till den sjudande staden Los Angeles, de många nöjesparkerna … Malibu har verkligen allt du kan drömma om!

Bara en liten bit från Änglarnas Stad, på det välkomnande Pepperdine Universitys campus, väntar dig detta spännande program fyllt av upptäckter och utflykter!


Läsa mer
ESL - News
09/03/2012
Unikt! Program « Leave no Trace » i Nordirland
Gillar du friluftsliv och har du äventyrslust? Kom med på vårt program ”Adventure Ireland” i Enniskillen, i Nordirlands sjödistrikt, som tar med deltagarna på ett miljöäventyr. Detta sommarläger kombinerar smart en kurs i engelska, nöje och natur. Och med ett stort urval sport- och artistiska aktiviteter, tillsammans med engelska ungdomar på sommarläger på samma ställe, tar programmet dig utanför skolans väggar. Ytterligare ett tillfälle att förena nytta med nöje!
Läsa mer
ESL - News
08/03/2012
Låt dig frestas av det vibrerande Manchester!
Manchester, mest känt för sina legendariska fotbollslag, har mycket mer att erbjuda! I staden, som har fått smeknamnet ”Norra London”, ligger också Vetenskapsmuseet med sin toppmoderna 4D-bio och Storbritanniens största köpcentrum till glädje för alla shopping fans. Sommarlägret ligger på Manchesters universitetsområde, i centrum av staden. Allt har gjorts för en trevlig vistelse: egna rum på 5 minuters promenadavstånd från lektionssalarna, samt ett spännande aktivitets- och utflyktsprogram. Let’s discover!
Läsa mer
ESL - News
08/03/2012
Canterbury är tillgängligt även för åldersgruppen 7-12 år!
Eftersom det aldrig är för tidigt att få erfarenheten av en språkresa, är detta sommarläger speciellt anpassat till unga deltagare: ett litet och grönskande campus, i närheten av Canterbury stad och tillsyn 24 timmar om dygnet av vänliga ledare. De 20 lektionerna i veckan hålls i små grupper med maximalt 10 elever, så att var och en skall kunna få en individuell uppföljning. Aktiviteterna är inriktade på lek, praktiska uppgifter, lagsport och utflykter, för att stimulera en otvungen kontakt mellan deltagare från andra länder.
Läsa mer
ESL - News
08/03/2012
Nytt kurscentrum i Berlin!
Vår partnerskola, som ligger i stadsdelen Grunewald, Berlins ”gröna lunga”, erbjuder på ett och samma ställe, kurs i tyska (standard eller intensiv), boende och måltider. När det gäller aktiviteter, ägnar detta sommarläger stor plats till att upptäcka staden. Missa inte att besöka det tyska riksdagshuset Reichstag, strosa på Ku’damm, Berlins Champs Elysées; beundra Sony Centers futuristiska arkitektur på Potsdamer Plats… Att lära sig tyska i Berlin: ”echt cool”
Läsa mer
ESL - News
08/03/2012
Lär dig engelska på det prestigefyllda universitetet Yale!
Precis som sin stora rival Harvard, är Yale University en del av Ivy League, en sammanslutning av de bästa universiteten i nordöstra USA. Det är också ett levande campus med en blandning av modern och gotisk arkitektur, där man träffar studenter från hela världen. Ta del av den förstklassiga undervisning som ges vid Yale, med en intensivkurs i engelska med 20 lektioner och 5 workshops i veckan. På nöjessidan innehåller det omfattande aktivitetsprogrammet det obligatoriska besöket i New York, Enjoy!
Läsa mer
ESL - News
06/03/2012
Lär dig japanska!
Vår partnerskola i Tokyo välkomnar studenter från 14 år till kurser mellan 3 och 7 veckor under sommaren. Du får 20 lektioner japanska i veckan på förmiddagarna, med undantag för de gånger du åker på utflykt. Du bor i värdfamilj och har halvpension. Kan du tänka dig ett bättre sätt att upptäcka hur man lever i Japan? Programmet omfattar, förutom lektionerna, tre aktiviteter på eftermiddagarna och en utflykt under veckoslutet tillsammans med personal från skolan. Detta program passar för mogna ungdomar, som kan klara färden mellan värdfamiljen och skolan på egen hand, liksom ta hand om sig själva på fritiden. Tveka inte, åk iväg på en språkresa till Tokyo … en garanterat ny upplevelse!
Läsa mer
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.