Juniorer, Kvalitet ESL
Juniorer

Kvalitet ESL

Kvalitet ESL

Välkommen till ESL, din pålitliga partner för din personliga språkresa!
Att få lära sig ett språk på den plats där det talas är nyckeln till en lyckad språkupplevelse.

En individuell språkresa skapar goda förutsättningar för att på ett seriöst och samtidigt lustfyllt sätt lära sig engelska, tyska, franska, spanska, italienska, koreanska och japanska. De kurser våra partnerskolor erbjuder är särskilt sammansatta för att passa och motivera våra unga elever. När den oundvikliga anpassningsperioden väl är över kommer du under vistelsen utomlands att för varje dag bli tryggare och säkrare i använda det främmande språket, och detta i en välkomnande internationell omgivning. Du gör garanterat framsteg. Detta ger dig klara fördelar inför framtida studier och dessutom minnen för livet.

Vårt team har valt ut resmål som är säkra och lockande med skolor som har gott rykte och lång, gedigen erfarenhet. Alla våra partnerskolors välkomst- och fritidsprogram är välorganiserade, och deras pedagogiska metoder bygger på många års erfarenhet av arbete med barn och ungdomar från hela världen.

Även om samtliga skolor tar väl hand om eleverna under hela vistelsen, finns dessutom våra egna ledare på plats under sommarkurserna i Salina Bay (Malta) och i Brighton.

ESL garanterar högkvalitativa tjänster och vi tar hand om din resa från A till Ö. Tveka alltså inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor.
 
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.