esl japanese japan tokyo isi language school hero.jpg

ISI Language School

ISI Language School

Vår partnerskola, ISI, i Tokyo är belägen i Takadanobaba-distriktet, endast ett stenkast från Takadanobaba tunnelbanestation på JR Yamanote-linjen. Detta är ett livligt område i Shinjuku och du befinner dig här i Tokyos centrum. Här finns universitet, ett stort bibliotek, sporthallar, kulturella centra och en mängd restauranger och affärer, vilka tillsammans utgör dekoren i denna dynamiska del av huvudstaden. Kurscentret är modernt och stort med en härlig atmosfär. Här får du kontakt med studenter från världens alla hörn. I 20 bekväma klassrum använder sig lärarna av moderna verktyg i syfte att skapa en spännande och varierande inlärningsmiljö. Ett stort gemensamt utrymme uppmuntrar till livliga diskussioner. Biblioteket och datarummet förser studenterna med information som komplement till språkstudierna. Snacks- och dryckesautomater finns tillgängliga samt hett vatten till te och kaffe. Det finns även fri tillgång till internet via Wi-Fi i hela byggnaden. Under högsäsong och beroende av antalet deltagare, erbjuder skolan extra klassrum nära huvudbyggnaden.

Pluspunkter

 
ISI Language School
1 / 10

Pluspunkter

  • Skola med lång erfarenhet, trevlig miljö och utmärkta lärare
  • Centralt läge i världens största stad

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Kina
      Sydkorea
      Taiwan
      Vietnam
      USA
      Spanien
      Frankrike
      Italien
      Sverige
      Mexico
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Att i detta land, med en helt annan kultur, bo hos en japansk familj känns tryggt och ger dig möjlighet att upptäcka den livsstil som är typisk för en familj bosatt i Tokyo. Du bor i ett eget rum med halvpension. Familjerna bor inom 60 till 90 minuter från skolan med allmänna kommunikationer.

Guest House

ESL-shared-appartment-accommodation-2

ISI Language School-Tokyo föreslår inkvartering på Guest House (Warabi, Matsudo eller Nerima). Detta är det alternativ som europeiska studenter oftast väljer. Du får ett eget litet rum och delar gemensamma utrymmen såsom kök, badrum, tvättstuga, dusch, vardagsrum med TV och internetutrymme, med de andra boende, varav hälften är japaner – ett fantastiskt tillfälle att öva din japanska utanför klassrummet! Du får räkna med cirka 45 minuter i tunnelbanan och cirka 16 000 yen i månaden för att ta dig till skolan.

Residens

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Beroende på längden av din vistelse i Japan, kan skolan erbjuda dig två angenäma residens. Residenset Tokiwadai, 20 minuter från skolan med tåg, är disponibelt för boende från två veckor och längre, medan residenset Ekoda ligger 30 minuter från skolan med tåg och också är disponibelt från två veckor och längre. Oavsett vilket du väljer bor du i eget luftkonditionerat rum med privat badrum, gratis tillgång till internet, TV, minikylskåp och telefon (inkommande samtal är gratis, men en extra avgift tas ut för utgående samtal). Mikrovågsugnar, dryckes-och tidningsautomater, liksom tvättstuga mot betalning finns också på plats. Sängkläder tillhandahålls.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.