esl japanese japan tokyo isi language school hero.jpg

ISI Language School

ISI Language School

Vår partnerskola, ISI, i Tokyo är belägen i Takadanobaba-distriktet, endast ett stenkast från Takadanobaba tunnelbanestation på JR Yamanote-linjen. Detta är ett livligt område i Shinjuku och du befinner dig här i Tokyos centrum. Här finns universitet, ett stort bibliotek, sporthallar, kulturella centra och en mängd restauranger och affärer, vilka tillsammans utgör dekoren i denna dynamiska del av huvudstaden. Kurscentret är modernt och stort med en härlig atmosfär. Här får du kontakt med studenter från världens alla hörn. I 20 bekväma klassrum använder sig lärarna av moderna verktyg i syfte att skapa en spännande och varierande inlärningsmiljö. Ett stort gemensamt utrymme uppmuntrar till livliga diskussioner. Biblioteket och datarummet förser studenterna med information som komplement till språkstudierna. Snacks- och dryckesautomater finns tillgängliga samt hett vatten till te och kaffe. Det finns även fri tillgång till internet via Wi-Fi i hela byggnaden. Under högsäsong och beroende av antalet deltagare, erbjuder skolan extra klassrum nära huvudbyggnaden.

Skolan flyttar in i nya lokaler från 01/04, 2025

Pluspunkter

 
ISI Language School
1 / 10

Pluspunkter

  • Skola med lång erfarenhet, trevlig miljö och utmärkta lärare
  • Centralt läge i världens största stad

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Kina
      Europa
      Asien
      USA
      Nepal
      Sydamerika
      Hongkong
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Student House (minimum 10 veckor)

ESL Languages Shakuji Koen ISI Tokyo

Välj detta studentboende för att tillbringa din tid i en central, social miljö, bara 30 till 40 minuter från din skola med tåg. Studenterna placeras i en av två byggnader i ett enkelrum med tillgång till delat badrum och utrustat med skrivbord, stol, lampa, kylskåp och gratis Wi-Fi. Sängkläder tillhandahålls men du tar med dina egna handdukar. Båda kan tvättas gratis i faciliteterna på plats. Du lagar din egen mat i det fullt utrustade gemensamma köket. Det görs en veckostädning av både rum och gemensamma utrymmen. Mellan lektionerna kan du titta på TV med dina nya vänner i allrummet eller dela en måltid i matsalen.

ESL icon information
Obs!

Vistelser under 10 veckor går att göra på begäran

Andra boendealternativ

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Skolan erbjuder andra boendealternativ (pensionat, värdfamilj, lägenhet). Dessa alternativ är tillgängliga på begäran och följer särskilda boknings-/betalningsvillkor. Kontakta oss för mer information.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.