esl japanese japan tokyo isi language school hero.jpg

ISI Language School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ISI Language School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ISI Language School

Vår partnerskola, ISI, i Tokyo är belägen i Takadanobaba-distriktet, endast ett stenkast från Takadanobaba tunnelbanestation på JR Yamanote-linjen. Detta är ett livligt område i Shinjuku och du befinner dig här i Tokyos centrum. Här finns universitet, ett stort bibliotek, sporthallar, kulturella centra och en mängd restauranger och affärer, vilka tillsammans utgör dekoren i denna dynamiska del av huvudstaden. Kurscentret är modernt och stort med en härlig atmosfär. Här får du kontakt med studenter från världens alla hörn. I 20 bekväma klassrum använder sig lärarna av moderna verktyg i syfte att skapa en spännande och varierande inlärningsmiljö. Ett stort gemensamt utrymme uppmuntrar till livliga diskussioner. Biblioteket och datarummet förser studenterna med information som komplement till språkstudierna. Snacks- och dryckesautomater finns tillgängliga samt hett vatten till te och kaffe. Det finns även fri tillgång till internet via Wi-Fi i hela byggnaden.

Under högsäsong och beroende av antalet deltagare, erbjuder skolan extra klassrum nära huvudbyggnaden.

Vår partnerskola öppnade igen 08/06, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
ISI Language School
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skola med lång erfarenhet, trevlig miljö och utmärkta lärare
  • Centralt läge i världens största stad

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Att i detta land, med en helt annan kultur, bo hos en japansk familj känns tryggt och ger dig möjlighet att upptäcka den livsstil som är typisk för en familj bosatt i Tokyo. Du bor i ett eget rum med halvpension. Familjerna bor inom 60 till 90 minuter från skolan med allmänna kommunikationer.

Guest House

ESL-hotel-accommodation-3

ISI Language School-Tokyo föreslår inkvartering på Guest House (Warabi, Matsudo eller Nerima). Detta är det alternativ som europeiska studenter oftast väljer. Du får ett eget litet rum och delar gemensamma utrymmen såsom kök, badrum, tvättstuga, dusch, vardagsrum med TV och internetutrymme, med de andra boende, varav hälften är japaner – ett fantastiskt tillfälle att öva din japanska utanför klassrummet! Du får räkna med cirka 45 minuter i tunnelbanan och cirka 16 000 yen i månaden för att ta dig till skolan.

Residens

ESL studio accommodation 1

Beroende på längden av din vistelse i Japan, kan skolan erbjuda dig två angenäma residens. Residenset Tokiwadai, 20 minuter från skolan med tåg, är disponibelt för boende från två veckor och längre, medan residenset Ekoda ligger 30 minuter från skolan med tåg och också är disponibelt från två veckor och längre. Oavsett vilket du väljer bor du i eget luftkonditionerat rum med privat badrum, gratis tillgång till internet, TV, minikylskåp och telefon (inkommande samtal är gratis, men en extra avgift tas ut för utgående samtal). Mikrovågsugnar, dryckes-och tidningsautomater, liksom tvättstuga mot betalning finns också på plats. Sängkläder tillhandahålls.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-tokyo-language-stay-2
Andra skolor i området
Tokyo
ESL Genki Japanese and culture school
Tokyo
Genki Japanese and Culture School
 
ESL Lexis Kobe
Kobe
Lexis
 
esl japanese japan tokyo kudan institute of japanese language culture hero.jpg
Tokyo
Kudan Institute of Japanese Language & Culture