Företag, Skolornas kvalitet
Företag

Skolornas kvalitet

Skolornas kvalitet

Specialiserade träningscentra för affärsspråk
Våra partners för undervisning i affärsspråk är specialiserade på yrkesverksammas behov, vilket tillförsäkrar en snabb väg till funktionell kunskap. Gnom coaching i små grupper eller via privatundervisning kommer du att göra snabba framsteg i språket du studerar och tillägna dig de kommunikationsfärdigheter som är nödvändiga för att lyckas i en professionell miljö. Om du behöver en kurs med speciell inriktning, eller om du har mycket precisa målsättningar, erbjuder dessa centra en ojämförlig studieerfarenhet tillsammans med andra professionella från olika delar av världen.
Språkskolor med affärsspråksprogram
För dig som är ung och i början av din karriär och gärna vill förbättra din kommunikationsförmåga är en allmän språkkurs med tillägg av affärsspråk idealisk. Förutom att ge mycket valuta för pengarna erbjuder skolorna vi valt för dessa program en fokuserad och ändå social miljö där du lär dig snabbt då du studerar med intressanta människor från hela världen. Vissa skolor har specifika program för studenter från 30 år. 
Fantastiska resmål
Våra partnerskolor ligger på några av de finaste platserna på jorden. Vare sig du vill studera i hjärtat av en storstad eller på en rofylld, lantlig plats, har vi alternativet för dig.
Erfarna, kvalificerade lärare
Våra partnerskolor har lärare som specialiserat sig på att undervisa i affärsspråk. Detta betyder att lektionsaktiviteterna är inriktade på de färdigheter du behöver.
Internationellt ackrediterade
Vi arbetar endast med skolor som har erkänts av nationella eller internationella organisationer.
Förstklassiga faciliteter
Förstklassiga faciliteter gör ditt liv enklare och låter dig fokusera på att ha trevligt och att lära dig språket.
Den senaste teknologin
Våra partnerskolor använder det senaste inom studieteknologi för att förstärka din studieupplevelse, inklusive interaktiva whiteboards, mobiltelefon/läsplatta och lärande online för att komplettera ditt program.
Skräddarsydd undervisning
Kurserna för företag levererar språkkunskaper i en form so passar arbetslivet, med fokus på kommunikations- och presentationsfärdigheter.
Examenscentra
Om du önskar eller behöver en specifik kvalifikation till ditt CV, kan du ta en officiell examen som del av din kurs.
Fritidsval
Att njuta av din fritid efter lektionerna är en viktig del av lära dig ett språk med total fördjupning och våra partnerskolor erbjuder en lång rad aktiviteter för alla smaker.