Företag, ESL:s ackrediteringar
Företag

ESL:s ackrediteringar

ESL:s ackrediteringar

Vi anser att kvaliteten på vår service först och främst skall mätas som graden av tillfredsställelse hos våra kunder, men många internationella institutioner har också valt att ge oss sitt förtroende och officiellt certifierat våra språkreseprogram:
Business English UK partner
ESL – Språkutbildning Utomlands är officiell representant för träningscentra i affärsengelska i Storbritannien. Dessa centra hör till världens bästa skolor för affärsengelska.
English UK partner
ESL – Språkutbildning Utomlands är officiell representant för English UK. Villkoren för medlemskap inkluderar:
 
  • Hög undervisningsstandard
  • Kvalificerade lärare
  • Breda språkutbildningsprogram
  • Noggrant utvalda värdfamiljer
  • God nationalitetsmix bland studenterna
Quality English partner
Märket Quality English ges endast till väl ansedda, fristående skolor som erbjuder kvalitetsprogram enligt strikta krav. ESL – Språkutbildning Utomlands är officiell representant för dessa skolor.
ALTO
Med medlemmar i över 30 länder på fem kontinenter, för ALTO samman specialiserade språkreseorganisationer som arbetar enligt dess krävande kvalitetsföreskrifter.
STM Star Awards
ESL – Språkutbildning Utomlands har gång på gång röstats fram som ”Star Agency Europé” av tusentals språkskolor världen över. Läs mer här.
IALC partner
Denna organisation samlar fler än 80 fristående språkskolor med gemensam kvalitetsstandard. Dessa undergår periodiska inspektioner. 
WYSE Travel Confederation
I över 50 år har WYSE varit den största och mest inflytelserika organisationen inom ungdomsresor. Den har runt 350 medlemmar i 60 länder.
WYSE Work Abroad Association
Detta organ samlar organisationer som aktivt är engagerade i att organisera och promota utlandsarbetesprogram. Det sätter upp höga kvalitetskrav för sina medlemmar och arbetar med regeringar för att främja dessa program.
Kvalitetsmärke för schweizisk turism (Nivå 1)
Kvalitetsmärkningen för schweizisk turism initierades av flera schweiziska turistorganisationer, däribland Schweiziska turistföreningen (FST), Schweiziska turistbyrån (ST) och Schweiziska föreningen för turismledare (ASDT). ESL har uppfyllt alla nödvändiga villkor för att uppnå nivå 1 av detta kvalitetsmärke.
ICEF
ESL Education har erkänts av världsledaren inom organisationen av evenemang för professionella inom internationell utbildning.