Företag, Allmän information
Företag

Allmän information

Allmän information

Anmälan

Du kan boka plats på några minuter genom att använda vårt formulär online.
Alternativt kontakta ditt närmaste ESL-kontor så hjälper vi gärna till.

Bekräftelse

När du har anmält dig får du bekräftelse inom 7 arbetsdagar. Denna bekräftelse inkluderar bokningsdetaljer för kursen, boendet och resan. När du får bekräftelsen betalar du en anmälningsavgift.

Betalning

Du erhåller en komplett faktura 5 till 6 veckor före din avresa, att betalas innan avresa i den valuta du valt.

Personlig prisoffert

Du kan utan förbindelse få en personlig prisoffert via email eller som utskriftsvänlig PDF.

Boende

Vi erbjuder ett brett urval boendealternativ för alla behov och budgetar. Du hittar mer information under varje individuell skola.

Flyg/resa

Vi sänder dig ett konkurrenskraftigt förslag på flyg om du ber om det vid anmälan. Det står dig naturligtvis fritt att själv ordna din resa.

När startar kurserna?

Kurserna startar varje måndag (om denna dag inte är en helgdag). Vissa kurser i affärsspråk har fasta startdagar – du hittar dessa på respektive skolas sida eller med hjälp av kursfinnarverktyget. Skräddarsydda program och privatundervisningslektioner är helt flexibla.

När bör du anmäla dig?

Vanligtvis hittar du bättre priser på transport om du är tidigt ute och vi erbjuder speciella rabatter för tidig anmälan.

Sista minuten-anmälan

ESL – Språkutbildning Utomlands kan ordna din språkresa på bara ett par dagar. Kontakta oss så snabbt som möjligt för bästa erbjudande.

Försäkring

Vi erbjuder ett brett urval försäkringsalternativ för att täcka alla eventualiteter. Rese- och sjukförsäkringar är väsentliga element för att garantera en lyckad språkresa.

Ankomst- och transferservice

Låt oss få veta om du önskar transfer från en järnvägsstation eller flygplats till ditt boende, så ordnar vi det gärna.

Resehandlingar

Du får dina resehandlingar cirka 10 dagar före avresan. Dessa inkluderar en reseguide, detaljerad beskrivning av ditt boende, flygbiljett, färdplan och allmän information om din språkskola och ditt resmål.

Visumassistans

Om du behöver ett visum för ditt resmål, guidar dig ESL – Språkutbildning utomlands igenom visumprocessen.

Din språkresa nästa år

Priserna som anges på vår hemsida gäller innevarande år. Om du planerar att göra en språkresa utomlands nästa år, kan du använda dessa priser som bas för din planering. Priser och datum för nästkommande år finns i allmänhet tillgängliga från juli månad och framåt.