Familjer, Varför välja ESL?
Familjer

Varför välja ESL?

Varför välja ESL?

12 goda skäl till att välja ESL
1. ESL - Språkresespecialisten
Med 20 års erfarenhet har vi byggt upp ett nätverk med välrenommerade och erfarna partnerskolor. Vi kan erbjuda dig ett professionellt och kompetent team.
 
2. De bästa skolorna
Alla våra partnerskolor har ett gott rykte och är internationellt ackrediterade.
 
3. Spännande kurser
Kvalitativ undervisning äger rum i en stimulerande, trygg och mångkulturell miljö med särskilda grupper för barn och föräldrar. Barn övervakas av kvalificerade och engagerade lärare eller instruktörer. Föräldrar har också utmärkta utbildningsförutsättningar. De kan gå kurser eller bara njuta av lite ledig tid medan barnen blir omhändertagna.
 
4. Stort urval av attraktiva destinationer med bra aktivitetsutbud
Våra partnerskolor erbjuder ett program fullspäckat av aktiviteter vid sidan av kurserna, både för barn, vuxna eller hela familjen. Skolpersonalen finns där för att hjälpa er att organisera inplanerade familjeresor.
 
5. Boendealternativ som har valts ut med omsorg
De olika boendealternativen som erbjuds är speciellt anpassade utefter familjebehov så att ni ska kunna njuta mer av semestern.
 
6. ESL - din partner för en skräddarsydd språkresa
ESL tar hand om er semester från början till slut så att ni inte har något att oroa er för! Detta inkluderar kurser, aktiviteter och boende – ej heller att förglömma vårt rådgivningsteam som alltid finns där för att besvara era frågor! Vi tillfredställer alla era behov och är mycket flexibla. Vi kan även ta hand om flygbokningar eller flygplatstransfer.
 
7. En rad program som passar alla
I vårt kurspaket så erbjuder vi dig möjligheten att gå en vuxenkurs medan barnen går sina egna och ni kan sedan möta upp med familjen igen när lektionerna är över. Om du föredrar att dina barn deltar i ett aktivitetsprogram så att du kan få lite egentid så rekommenderar vi att ni väljer en destination som erbjuder ett aktivitetsprogram för unga deltagare. Vissa destinationer erbjuder inga aktivitetsprogram eftersom att det helt enkelt finns så goda möjligheter till att utforska lokala sevärdheter på egen hand eller med familjen. Välj ditt program utefter dina egna önskemål.
 
8. Regelbunden kontroll av våra partners
Vi övervakar regelbundet skolorna och programmen som vi erbjuder. Varje år så besöker vårt team skolorna så att vi alltid kan garantera att ni får valuta för semesterpengarna.
 
9. Attraktiva priser
Bättre men billigare! Varför gå miste om en familjesemester som också ger er chansen att lära er ett annat språk? Våra program för familjespråkresor är ofta billigare och mer givande än en traditionell semester och är ett mycket attraktivt alternativ som ger alla nya erfarenheter.
 
10. Gratis rådgivning utan något åtagande
ESL har ett rådgivningsteam som står till ditt förfogande, de besitter komplett information kring våra program och är redo att hitta den destination som bäst uppfyller dina behov. Så tveka inte att kontakta oss genom antingen e-post, telefon eller ett besök på något av våra kontor. Vårt specialistteam kommer att arbeta fram dina planer tillsammans med dig.
 
11. ESL:s resegaranti - 100 % säkert
ESL är medlem i Swiss Travel Industrys Guarantee Fund. Res med frid i sinnet!
 
12. Lär dig ett språk med familjen - en unik upplevelse!
Semestrar är ofta en tid för att stärka banden mellan föräldrar och barn. En språkresa kommer att vara full av upptäckter och erfarenheter som du kan dela med dina barn och ni kommer att bära med er många minnen hem.