Familjer, Kvaliteten på skolorna
Familjer

Kvaliteten på skolorna

Kvaliteten på skolorna

Varför välja ESL?
Alla partnerskolor som vi erbjuder är institutioner som grundades för många år sedan och är specialister inom sitt område där de fått internationellt erkännande. De är alla anslutna till professionella förbund eller sammanslutningar.
 
... de spännande kurserna
Alla ESL:s partnerskolor har en framgångsrik akademisk struktur som erbjuder ett brett utbud av kurser. Du kan därför gå en kurs som passar dina behov och din språknivå, oavsett dina nuvarande kunskaper. Spännande kurser i små grupper kombinerar entusiasm med engagemang: du kommer att lära dig det valda språket i en internationell och stimulerande klassrumsmiljö. De moderna och innovativa undervisningsmetoderna som används i kurserna kan ge snabba resultat. Det är en ny metod för att lära sig ett språk vilket gör den effektiv och spännande - du kommer att göra framsteg utan att ens inse det!
 
... de dynamiska lärarna
Lärarna som är kvalificerade och erfarna inom undervisning av sitt modersmål som främmande språk lägger särskild vikt vid att aktivt få till en internationell blandning i klasserna för att skapa en spännande arbetsmiljö. Alla lärare på våra partnerskolor är naturligtvis kvalificerade men vad vi letar efter i dem kan inte bara återspeglas i en examen. De är utvalda tack vare deras talang för undervisning, deras förmåga att kombinera professionalism med entusiasm och att ge varje elev den uppmärksamhet som de vet att den behöver.
 
... den internationella erfarenheten
Olika boendealternativ och ett stort utbud av fritidsaktiviteter ger dig ett fartfyllt och lockande liv utanför skolan. En annan viktig faktor för att en språkresa utomlands ska bli lyckad är kvaliteten av både de kulturella upplevelserna och den mänskliga interaktionen. Det är därför som våra partnerskolor noga väljer ut de olika boendetyperna och organiserar spännande aktivitetsprogram!