Familjer, Användbar information
Familjer

Användbar information

Användbar information

Din skräddarsydda språkresa
Våra program är avsedda för barnfamiljer. Undervisningsmetoderna och de tjänster som skolan tillhandahåller är speciellt utformade för familjer som reser tillsammans, detta för att varje familjemedlem ska kunna få ut så mycket som möjligt av sin semester. Vi kommer att ha något som passar just dina behov oavsett om du reser i par eller ensam med dina barn. Det är fullt möjligt för mor- och farföräldrar eller andra familjemedlemmar att gå med i gruppen eller att hoppa in istället för föräldrarna.
 
En språkresa med familjen är en unik möjlighet till att fördjupa sig i en internationell miljö samtidigt som familjen kan ha sitt eget privatliv. Vuxna kan fördjupa sig i sin språkkurs på morgonen, trygga med vetskapen om att deras barn blir omhändertagna av plikttrogna lärare. Eftermiddagarna spenderas framförallt med aktiviteter för respektive åldersgrupp. Och på kvällarna samlas alla igen för att dela med sig av dagens höjdpunkter!
 
Kort sagt så är en familjespråkresa med ESL en chans att:
Njuta av en fantastisk och aktiv familjesemester
Utveckla allas språkkunskaper
Lära känna en ny kultur
Göra spännande upptäckter
Träffa deltagare från hela världen i en internationell miljö
De tjänster vi erbjuder
Kurserna
Varje familjemedlem kommer att gå en kurs som motsvarar dess ålder och nivå. Ett språktest kommer att göras under den första dagen för att hitta den klass som bäst passar respektive person. På plats kommer undervisningen att fokusera på kommunikation och utveckling av färdigheter. Alla språkskolor är ansedda och erfarna. Kursens innehåll är stimulerande och roligt och ger varje person förutsättningar till att göra framsteg på bästa möjliga sätt.
 
Boende
ESL har valt boenden till er som är särskilt anpassade för behoven hos familjer. Ni kommer att hitta olika boendealternativ på varje skola. Det råder ingen tvekan om att två typer av boende är att föredra: att hyra privata lägenheter eller att bo hos en värdfamilj. Men vi erbjuder också hotell och bed & breakfast.
 
Fritid
De destinationer som vi har valt har ett stort utbud av idrotts- och kulturaktiviteter, för barn eller föräldrar, eller till och med för hela familjen på vissa destinationer.
 
Resa
ESL tar hand om er semester från början till slut! Vi hanterar gärna er bokning av flygbiljetter till alla destinationer och till ett konkurrenskraftigt pris. Om ni vill så kan vi ordna med flygtransfer som tar hand om er vid ankomst och tar er till ert boende. Denna tjänst kan redan ingå i priset eller debiteras som en extra kostnad (prisinformation för varje destination hittar ni under alternativ/extra tillägg).
 
ESL kundvård
Individuellt anpassade råd för att hitta den destination som passar er bäst. Vårt rådgivningsteam finns hela tiden där för att ge hjälp och personlig service så att ni kan åka utan att känna någon oro och njuta till fullo av er semester! Vi finns tillgängliga för att svara på era frågor oavsett om det är före, under eller efter er semester. Ta reda på varför ESL - Språkutbildning Utomlands har vunnit flera utmärkelser för sin service!

Försäkring
Vi erbjuder ett brett urval försäkringsalternativ för att täcka alla eventualiteter. Rese- och sjukförsäkringar är väsentliga element för att garantera en lyckad språkresa.