Familjer, Aktiviteter och Fritid
Familjer

Aktiviteter och Fritid

Aktiviteter och Fritid

Lär er samtidigt som ni har roligt!
Fritid är vad som oftast kommer att föra familjen samman under deras språkresa. Efter språklektionerna har ni möjlighet att utforska er destination och dess omgivningar samt att interagera med lokalbefolkningen. Det är denna del av familjespråkresor som ni kommer att bli förälskade i!
 
På vissa destinationer, såsom Florida eller Irland eller i vissa städer som Málaga eller Brighton, kommer du och din familj att utforska platser och attraktioner som man inte får missa. Här finns ingen anledning till ett aktivitetsprogram då allt är lätt att ta sig till på egen hand!
 
På vissa destinationer erbjuds två separata aktivitetsprogram med ett specifikt för ungdomar och det andra för vuxna. Dessa aktiviteter inkluderar idrott, konst, lekar eller kulturella besök. Resorna ger deltagarna möjlighet att verkligen utforska värdlandet, regionen eller staden.
 
Sport och fritid, kultur och mänskliga möten - detta är tillfällen där man kan öva på språket i en avslappnad miljö. Vuxna och barn kan, tillsammans eller var och en i sin egen grupp, lära känna området och den lokala kulturen. Er språkresa kommer att berikas och ni kommer att skapa en relation till landet, oavsett om ni går ett särskilt program för fritidsaktiviteter eller om ni utforskar det på egen hand med familjen.
 
Unga studenter övervakas av erfarna ledare under alla fritidsaktiviteter och utflykter som ingår i aktivitetsprogrammen. På eftermiddagarna och under vissa kvällar så samordnar och övervakar ledarna olika aktiviteter och ser till att allt löper smidigt. Idrottsaktiviteter övervakas och koordineras av kvalificerade instruktörer.