ESL & du, <span class= Communityn ESL ">
Communityn ESL

Communityn ESL

Minnen, foton, videos, specialerbjudanden, nyheter från ESL, bra tips… Ha kontakt med nuvarande och gamla studenter på våra bloggar och sociala nätverk!

ESL-bloggen

ESL-bloggen

Vill du veta hur du lär dig ett språk snabbare? Läsa berättelser av våra studenter som rest på språkresa? Eller helt enkelt veta vad du kan göra för mindre än 20 dollar under din nästa språkresa? Vårt bloggteam informerar dig om detta och om andra ämnen och nyheter knutna till ESL och till språkresor.

Urval av reseberättelser

Urval av reseberättelser

Läs våra studenters olika reseberättelser och skicka gärna in din egen!

ESL på Facebook

ESL på Facebook

Hitta oss på Facebook och håll dig informerad om våra exklusiva tävlingar, våra senaste specialerbjudanden och nyheter från ESL !
Dela med dig av dina foton, dina videos, dina tips och minnen till nya och gamla studenter.

ESL på Instagram

ESL på Instagram

Träffa oss på Instagram och upptäck ESL:s värld genom våra studenters och medarbetares ögon. Det sägs att ett foto säger mer än tusen ord. Så gå till vårt Instagramkonto för en fortsättning på historien.

Instagram

ESL på Twitter

ESL på Twitter

Följ ESL på Twitter för att få förstahandsinformation om nyheter, våra tävlingar, våra specialerbjudanden, våra events och upptäck andra överraskningar.
 

ESL på Google+

ESL på Google+

Lägg till oss på din Google+ och håll dig informerad om de senaste nyheterna från ESL.

ESL på Pinterest

ESL på Pinterest

Följ oss på Pinterest och upptäck ESL:s värld via våra olika tavlor : resmål, fantastiska platser, infografer, etc.


Följ oss

ESL på YouTube

ESL på YouTube

Följ ESL på YouTube och upptäck våra drömdestinationer, men få också svar på de vanligaste frågorna våra studenter ställer.


ESL på LINKEDIN

ESL på LINKEDIN

Se vårt professionella nätverk på Linkedln och håll dig uppdataerad om våra jobberbjudanden!


Hitta enkelt våra kontor på våra olika plattformar online. Kom och dela med dig av dina erfarenheter och ge oss dina kommentarer!

Hitta våra ESL-kontor på Google+ Lokalt

Hitta våra ESL-kontor på Yelp

comments powered by Disqus

Allmänna villkor för användande av ESL :s sidor på de sociala nätverken

Vi gläder oss åt att våra studenter kan dela med sig till varandra av sina erfarenheter med ESL på våra sociala nätverk. Trots att vi är ytterst uppmärksamma på innehållet som publiceras av våra användare och att vi kontrollerar sidorna regelbundet, kan vi tyvärr inte garantera kvalitén till 100%. Vi ber därför alla användare att visa gott omdöme i sin kommunikation på dessa offentliga platser och att respektera de allmänna användningsregler som finns för sociala nätverk, i syfte att säkerställa att dessa sidor fungerar bra. Om du upptäcker något misstänkt innehåll, ber vi dig kontakta webbplatsens administratör omgående.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Hannelore V.

Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

Läsa mer
Guillermo Perdiguero Ruiz

Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

Läsa mer
Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER