ESL & du, <span class= Communityn ESL ">
Communityn ESL

Communityn ESL

Minnen, foton, videos, specialerbjudanden, nyheter från ESL, bra tips… Ha kontakt med nuvarande och gamla studenter på våra bloggar och sociala nätverk!

ESL-bloggen

ESL-bloggen

Vill du veta hur du lär dig ett språk snabbare? Läsa berättelser av våra studenter som rest på språkresa? Eller helt enkelt veta vad du kan göra för mindre än 20 dollar under din nästa språkresa? Vårt bloggteam informerar dig om detta och om andra ämnen och nyheter knutna till ESL och till språkresor.

Urval av reseberättelser

Urval av reseberättelser

Läs våra studenters olika reseberättelser och skicka gärna in din egen!

ESL på Facebook

ESL på Facebook

Hitta oss på Facebook och håll dig informerad om våra exklusiva tävlingar, våra senaste specialerbjudanden och nyheter från ESL !
Dela med dig av dina foton, dina videos, dina tips och minnen till nya och gamla studenter.

ESL på Instagram

ESL på Instagram

Träffa oss på Instagram och upptäck ESL:s värld genom våra studenters och medarbetares ögon. Det sägs att ett foto säger mer än tusen ord. Så gå till vårt Instagramkonto för en fortsättning på historien.

Instagram

ESL på Twitter

ESL på Twitter

Följ ESL på Twitter för att få förstahandsinformation om nyheter, våra tävlingar, våra specialerbjudanden, våra events och upptäck andra överraskningar.
 

ESL på Google+

ESL på Google+

Lägg till oss på din Google+ och håll dig informerad om de senaste nyheterna från ESL.

ESL på Pinterest

ESL på Pinterest

Följ oss på Pinterest och upptäck ESL:s värld via våra olika tavlor : resmål, fantastiska platser, infografer, etc.


Följ oss

ESL på YouTube

ESL på YouTube

Följ ESL på YouTube och upptäck våra drömdestinationer, men få också svar på de vanligaste frågorna våra studenter ställer.


ESL på LINKEDIN

ESL på LINKEDIN

Se vårt professionella nätverk på Linkedln och håll dig uppdataerad om våra jobberbjudanden!


Hitta enkelt våra kontor på våra olika plattformar online. Kom och dela med dig av dina erfarenheter och ge oss dina kommentarer!

Hitta våra ESL-kontor på Google+ Lokalt

Hitta våra ESL-kontor på Yelp

comments powered by Disqus

Allmänna villkor för användande av ESL :s sidor på de sociala nätverken

Vi gläder oss åt att våra studenter kan dela med sig till varandra av sina erfarenheter med ESL på våra sociala nätverk. Trots att vi är ytterst uppmärksamma på innehållet som publiceras av våra användare och att vi kontrollerar sidorna regelbundet, kan vi tyvärr inte garantera kvalitén till 100%. Vi ber därför alla användare att visa gott omdöme i sin kommunikation på dessa offentliga platser och att respektera de allmänna användningsregler som finns för sociala nätverk, i syfte att säkerställa att dessa sidor fungerar bra. Om du upptäcker något misstänkt innehåll, ber vi dig kontakta webbplatsens administratör omgående.

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Tamara Vázquez Núñez

Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

Läsa mer

Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

Läsa mer

Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER