esl gap language courses internships canada toronto greystone college

Greystone College

Greystone College

Kurscentret, som ligger i hjärtat av Toronto, består av två moderna byggnader med 63 klassrum totalt. Erfarna språklärare ger stimulerande lektioner i en optimal undervisningsmiljö. Utnyttja också datorlabben och gratis internet via Wi-Fi! Mellan lektionerna kan du koppla av i en av de gemensamma loungerna, konversera med de andra internationella studenterna, eller planera dina kvällar och dina weekendutflykter. Torontos främsta sevärdheter ligger alldeles utanför dörren!

Pluspunkter

 
Greystone College
1 / 10

Pluspunkter

  • • Centralt läge i hjärtat av Toronto
  • • Diplom och certifikat erkända i hela världen
  • • Mångkulturell miljö som utvecklar din kompetens
  • • Spännande aktiviteter och utflykter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Taiwan
      Sydkorea
      Mexico
      Amerika
      Japan
      Europa
      Thailand
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Kanadensarna är ett välkomnande och varmhjärtat folk – därför blir en vistelse hos en värdfamilj ett idealiskt sätt att upptäcka detta fascinerande land! Vanligtvis bor familjerna 40 – 60 minuter från skolan. Du bor i eget rum och kan välja mellan halvpension eller helpension. Skulle du vilja vara mer självständig, kan du alternativt boka utan måltider och helt enkelt dela köket med de andra familjemedlemmarna. Dyk ner i den kanadensiska kulturen och öva dagligen din engelska!

Andra boendealternativ

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Andra boendealternativ, som delad eller privat lägenhet eller hotell i olika prisklasser, erbjuds också. [Kontakta oss](://578) för mer information.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.