CES

Vår partnerskola i Leeds hör till en grupp, som garanterar undervisning av hög kvalitet. I centrum av den livliga och dynamiska staden Leeds, ligger CES i en magnifik, renoverad byggnad i georgiansk stil. De 10 klassrummen är rymliga och erbjuder, med sina stora bord och bekväma stolar, en idealisk miljö för att lära sig engelska. För ett interaktivt lärande används läsplattor under lektionerna. Det finns ett dokumentationscentrum med böcker, DVD, CD och datorer att användas fritt av studenterna. I elevrummet, utrustat med soffor, TV och video/DVD-spelare, träffar du dina internationella skolkamrater och umgås på engelska. Ett stort antal pubar, restauranger och smörgåsbutiker där du kan stilla hungern, hittar du i närheten av skolan.

Pluspunkter

 
CES
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • dynamisk och ung studentstad
  • liten, familjär skola
  • öppna och lättillgängliga lärare
  • mycket bra relation kvalitet/pis i en stad vid sidan av allfartsvägen
  • Examenscenter för IELTS- och Cambridge-examina

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Saudiarabien
      Kuwait
      Spanien
      Taiwan
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Att bo hos en engelsk familj i Leeds, är ett gyllene tillfälle att lära känna livsstilen hos befolkningen i denna universitetsstad. Vår partnerskola väljer ut dem med omsorg och försäkrar sig om att studenterna skall mottas i en miljö som gör att de känner sig som hemma. Språkutbytet med familjen görs på engelska och förstärker det du lärt dig i skolan. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med helpension (matsäck till lunch under veckan). Kurscentret ligger ungefär på 30-40 minuters avstånd med kollektivtrafik. Du kommer att uppskatta detta sätt att integrera dig med Leeds invånare!

Vänligen notera att studenter 16 - 18 år kommer att placeras i tvåbäddsrum under juli och augusti.

Residens Liberty Park (tillgänglig i juli-augusti, från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Det här residenset ligger också på ett kort gångavstånd från kurscentret. På så sätt ligger det även nära till centrum och du har god tillgång till ett stort antal affärer, pubar och restauranger i denna livliga stadsdel. Liberty Park erbjuder egna rum med privat badrum i delade lägenheter. Gratis tillgång till internet och de delade lägenheterna består av 4 till 6 enkelrum, ett välutrustat kök och ett vardagsrum med TV. Du kan även utnyttja tvättstugan, mot betalning, på residenset som är utrustat med en storbildsskärm.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Leeds language stay
Andra skolor i området
Leeds
ESL English England Manchester Kaplan hero
Manchester
Kaplan International
 
ESL English England Liverpool Kaplan hero
Liverpool
Kaplan International
 
esl-english-england-cambridge-kaplan-international-hero_0
Cambridge
Kaplan International