Språkresor i Boracay Island, Filippinerna

När man ser ner från flygplanet ser ön Boracay ut som en grön fjäril som breder ut sina vingar mot det blå havets bakgrund. Trots den lilla storleken (sju kilometer lång och fyra kilometer bred) är ön en av Filippinernas vackraste. Den ligger mitt i den filippinska arkipelagen, nordväst om ön Panay. Det är ett tropiskt paradis, en drömö som har allt som behövs för att din språkresa ska bli en alldeles unik upplevelse.
Här finns inga städer, inga gator, endast en central landsväg, telefon och Internet, samt det omgivande, kristallklara blå vattnet med korallrev som får dig att tappa andan. Sanden är vit och i havet kan man bada helt säkert. Ön är känd för sina magnifika sandstränder och frodiga växtlighet. Här finns strax över 10 000 permanenta invånare. Manila ligger en timmes flygresa bort och det tar bara tjugo minuter med båt till Boracay från någon av de två närmaste flygplatserna (Kalibo och Katiklan). Livet på Boracay är lugnt, de flesta besökarna tillbringar dagarna på stranden, där de latar sig på den vita sanden eller simmar i det turkosblå havet. Alla vatten- och undervattensaktiviteter är självklart de viktigaste, eftersom naturen har skämt bort denna ö och dess stränder. Ett paradis i Sydkinesiska sjön väntar på dig för en mycket speciell språkresa där du går några steg från det varma havet till engelsklektionerna i skolan som ligger direkt på stranden. Att få studera engelska under dessa omständigheter är en verklig gåva!
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Boracay Island

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.