Språkresa till Brighton: Höjdpunkter 2019

ESL - Höjdpunkter 2019
23/2 - 24/2 2019: Brighton Tattoo Convention
Titta på förstklassiga tatueringsexperters verk - du kan själv bli tatuerad eller bara njuta av skådespelet.

23/3 - 24/3 2019: Vegfest UK
En enorm veganfest på Brighton Centre

4/5 - 26/5 2019: Brighton Festival
En av Europas största kulturfestivaler, en salig blandning av musik, teater, dans, konst och mycket mer. Ett fantastiskt tillfälle att vara i staden (brightonfestival.org).

9/5 - 11/5 2019: Great Escape Music Festival
30 platser, 300+ nya artister … the Great Escape Music Festival är den stora chansen att möta artister på frammarsch på små mysiga ställen. Om du köper ett festivalarmband kan du helt enkelt titta in på de olika ställena och njuta av musiken.

1/6 2019: Karnevalen i Kemp Town
Kemp Town Carnival är tillbaka! En av Brightons största gatufestivaler kommer att underhålla dig med levande musik och uppträdanden på gatorna i detta konstnärliga område.

9/6 2019: Brightons nakna cykelrunda
Varje år dekorerar folk sina cyklar och kroppar för att cykla en runda på 8 miles i staden och som slutar vid Naturist Beach i Black Rock. Deltagarna, som cyklar runt med ljudanläggningar och flaggor för att lyfta fram miljö- och sociala frågor, definierar detta evenemang som ”hyllande, livsbejakande och inkluderande”.

6/7 – 7/7 2019: Paddla runt piren
Europas största fria strandfestival är ett roligt festande som donerar all vinst till välgörande ändamål. Ett antal aktiviteter anordnas, inklusive den namnkunniga ”Paddle around the West Pier” där vem som helst är välkommen att ta sig runt piren med kajak, kanot, bodyboard, paddleboard (eller vad man kan hitta som flyter). Många väljer dock att stanna på stranden och njuta av solskenet.

2/8  - 4/8 2019: Brightons Pridefestival
Det är bara rätt att Storbritanniens homohuvudstad skall ha den finaste pridefestivalen i landet. En färgsprakande parad genom Brighton och Hove kulminerar i en stor fest i Preston Park, i utkanten av staden (brighton-pride.org).

26/8 2019: Sommarhelgdag
Långweekend i Brighton + vackert väder = jätteparty!

5/11 2019: Firande av Bonfire Night i Lewes
I Storbritannien är den 5 november Guy Fawkes Night (eller Bonfire Night). Traditionen går tillbaka till 1605, då en grupp olyckliga katoliker planerade att spränga Parlamentet och döda den protestantiske kungen. Trogna undersåtar eldade brasor för att fira den s.k. Krutkomplottens misslyckande. Om du är i Brighton vid den här tiden på året, skall du ta dig till Lewes för att titta på de bästa brasorna. Lokalbefolkningen förbereder dem under hela året och det hålls en eldig gatuparad.

21/12 2019: Burning the clocks
Varje år den 21 december, årets kortaste dag, anordnar konst- och välgörenhetsorganisationen Same Sky detta underbara gratisevenemang. ”Burning the clocks” samlar folk från Brighton & Hove för en ljuslyktsprocession och en vacker eld- och fyrverkerishow.

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.