esl german course hero

Officiella tyska examina och diplom

Släpp loss din inre tyska språkkänsla med våra förberedande examenskurser!

Tyska förberedande examenskurser

Är du redo att göra dina tyska prov och sticka ut på arbetsmarknaden? Kolla inte vidare! Våra tyska examenskurser är det perfekta sättet att visa upp dina språkkunskaper och skilja dig från mängden.

Vi erbjuder officiella och internationellt erkända certifieringar från Goethe Institut, ZOP och TELC, vilket garanterar att ditt hårda arbete och engagemang kommer att betala sig.

Missa inte denna möjlighet att förbättra ditt CV och öppna nya dörrar i din karriär. Anmäl dig till våra förberedande examenskurser och släpp loss din inre tyska språkkänsla idag!

Att skaffa en tysk certifiering är en värdefull tillgång och kommer att värderas av potentiella arbetsgivare. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom en förberedande examenskurs i tyska.

Tysk TELC-examen

Är du redo att ta dina tyska språkkunskaper till nästa nivå och visa upp dina prestationer för världen? Då är de europeiska språkcertifikaten (TELC) ditt svar.

Våra tyska examenskurser kommer att förbereda dig för att ta TELC -testet, som är baserat på CEFRL (Gemensam europeisk referensram för språk) med intervall från A1 till C1 -nivå. Denna certifiering erkänns som en del av Europeiska unionens språkprogram och det är ett bevis på dina kunskaper i tyska språket.

Att ha en TELC-certifiering är det perfekta sättet att visa för potentiella arbetsgivare, akademiska institutioner och andra att du har en solid förståelse för det tyska språket och du har förmågan att använda det effektivt i verkliga situationer.

Missa inte denna möjlighet att förbättra ditt CV, öppna nya dörrar i din karriär och förbättra dina reseupplevelser. Anmäl dig till våra förberedande examenskurser och ta det första steget mot att uppnå din dröm tyska TELC-certifiering idag!

Visa upp din tyska kompetens och ge dig själv en konkurrensfördel på arbetsmarknaden genom att få ett europeiskt språkcertifikat i tyska.

Goethe-Zertifikat

Vill du bli erkänd som en som talar tyska som en infödda? Våra tyska examenskurser kommer att förbereda dig för Goetheinstitutets GDS-diplom, en examen på högsta nivå som visar på avancerade kunskaper i språket. Våra förberedande examenskurser kommer att förbättra ditt CV, öppna nya dörrar i din karriär och visa upp dina språkkunskaper för världen. Anmäl dig nu och ta det första steget mot att få ett GDS-diplom.

ZOP Exam

Våra tyska examenskurser kommer att förbereda dig för Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP), en tysk examen på avancerad nivå som kräver att du behärskar alla aspekter av språket. Detta prov motsvarar nivå C2 i CEFR och det är erkänt över hela världen. Våra förberedande examenskurser hjälper dig att förstå svåra texter, uttrycka dig flytande och elegant och att visa upp dina språkkunskaper för världen. Anmäl dig nu och ta det första steget mot att få ett ZOP-certifikatet.