50 Plus, Varför välja ESL?
50 Plus

Varför välja ESL?

Språkkurser för dig över 50: Varför välja ESL?

Lägstaprisgaranti

Vi erbjuder de lägsta priserna på alla kurser för vuxna och ersätter till 100 % eventuell prisskillnad om du skulle hitta samma program billigare direkt på skolan eller hos någon annan språkreseförmedlare. 

Utvalda skolor

Vi arbetar hårt med att finna de bästa partnerskolorna världen över, så att du kan vara säker på att du får en högkvalitativ undervisningsstandard.

Exceptionellt hög kundtillfredsställelse

97 % av våra studenter 2015 skulle rekommendera ESL - Språkutbildning Utomlands till vänner och familj. De flesta av våra nya studenter kontaktar oss på rekommendation av tidigare ESL-studenter.

Kvalificerade, erfarna lärare

Kvalitetsundervisning innebär att du gör snabba framsteg i språket du studerar, samtidigt som du har roligt.

Intelligent semester

Detta är en annorlunda semester: du kommer inte bara att njuta mer av resmålet genom att använda det lokala språket, utan komma tillbaka med värdefulla färdigheter.

Spännande aktivitetsprogram

Med raden av aktiviteter som erbjuds varje eftermiddag och kväll får du ut maximalt av din språkresa. Under veckoslutet finns heldagsaktiviteter och utflykter att välja bland.

Roliga och motiverande lektioner

Modern språkundervisning inriktar sig på att lära sig att kommunicera under angenäma former. Dagarna med oändliga grammatikuppställningar och repetition är förbi!

Certifierad kvalitet

ESL - Språkutbildning Utomlands är ackrediterad av kvalitetskontrollsorgan inom turism och undervisning.

Hundraprocentig säkerhet

ESL Nordic AB har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Denna kan användas om en resa ställs in eller avbryts. För att skydda dig som resenär vid sådana händelser finns det en resegarantilag.

Omsorgsfullt utvalda boendealternativ

Att bo hos en lokal värd är det perfekta sättet att fördjupa dig i den lokala kulturen, men ett flertal andra alternativ finns att tillgå på varje resmål.

Omsorgsfullt utvalda boendealternativ

Att bo hos en lokal värd är det perfekta sättet att fördjupa dig i den lokala kulturen, men ett flertal andra alternativ finns att tillgå på varje resmål.

Språkresa helt anordnad av ESL

För att göra ditt liv enklare organiserar vi din språkresa från A till Ö. Detta betyder att du endast behöver en kontaktperson för dina frågor eller om du skulle behöva göra någon ändring.

Valuta för pengarna

Priset inkluderar lektionerna, boendet och fritidsaktiviteterna. Vi garanterar våra partnerskolors originalpriser, så du finner inte samma program billigare någon annanstans.

Service A - Ö och full support

Vårt flerspråkiga, erfarna team står till ditt förfogande före, under och efter din språkresa för att säkra att du ska få bästa möjliga upplevelse. Du kan alltid lita på vårt stöd i det osannolika fallet att något skulle fallera under din bortavaro.

Varierade resmål

Vare sig du önskar vara i en storstad eller på en badort, har vi någonting för dig. Du kan få en uppfattning om alternativen här på vår hemsida, eller kontakta någon av våra rådgivare för gratis och personliga råd.
 

Idealiska datum

Programmen erbjuds litet utanför högsäsongerna så att du kan njuta av ditt resmål i lugn och ro på bästa sätt.