Kommentarer – Expanish

M. Thomas Dufayet
M. Thomas Dufayet
Expanish, Buenos Aires
3 månader 

De tre månader jag har spenderat i Buenos Aires har varit en unik erfarenhet. Skolan Expanish var utmärkt på alla sätt. Skolan, som ligger i centrala Buenos Aires, är mycket modern. Atmosfären på skolan är också mycket trevlig såväl mellan studenterna, fån världens alla hörn, som mellan lärarna och den administrativa personalen. Utöver detta är aktiviteterna arrangerade av skolan mycket varierade men låter en snabbt bekanta sig med stadens och lokalbefolkningen. Jag gjorde stora framsteg med min spanska mycket tack vare den höga kvaliteten på lärarna, kurserna och deras goda sinne för humor på lektionerna. För alla som vill utforska Argentinas huvudstad och den argentinska kulturen så rekommenderar jag starkt skolan Expanish.

Läs allt
Birgit Rumpler
Birgit Rumpler
Expanish, Buenos Aires
Kurslängd: 7 veckor

 

Expanish är en mycket bra plats för att utöka dina kunskaper I spanska och för att träffa nya människor. Lärarna är mycket vänliga och hjälper dig en hel del. Jag är glad att jag beslöt mig för att åka till Buenos Aires och ha möjlighet att lära mig spanska här!

Läs allt
Philippe Person
Philippe Person
Expanish, Buenos Aires
Kurslängd: 2 veckor

 

Kurserna är bra organiserade med bra lärare. Mottagandet, liksom de erbjudna aktiviteterna och utflykterna var också mycket bra.

Läs allt
Nicolas Küpfer
Nicolas Küpfer
Expanish, Buenos Aires
Längd: 11 veckor

Under nästan tre månader har jag träffat enastående personer, inte bara de internationella studenterna utan också argentinare från området. De kallas för Portenos. Jag har inte bara lärt mig spanska utan också fått chansen att lära känna Argentinas och Sydamerikas kultur och historia. Tack vare Expanish-skolan har jag kunnat besöka magnifika platser som Mendoza, Montevideo, Iguazu-fallen etc. Varje utflykt har tagit med oss utanför staden Buenos Aires och gett oss möjligheten att se mer av landets olika samhällen. Arbetsklimatet på skolan var alltid trevligt och jag har kunnat lära mig i mitt eget tempo. Om du letar efter en oförglömlig upplevelse så rekommenderar jag verkligen Expanish och Buenos Aires!

Läs allt