Språkresor till Tropea

Din språkresa till Tropea blir till en oförglömlig erfarenhet vid Tyrrenska havet. Denna badort är omgiven av generös vegetation och gyllene stränder där du kan koppla av efter lektionerna. Bada i det kristallklara vattnet med dina vänner och prata med ungdomarna från Kalabrien för att hålla dig informerad om de många lokala kvällsaktiviteterna.
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Tropea

Gågatorna är centrum för handeln – ta en kopp kaffe på en solig terrass, smaka de goda lokala maträtterna på en av de många ”trattorie” eller promenera helt enkelt i labyrinten av gränder och andas in denna typiskt italienska atmosfär. Byggd på toppen av ett stup har denna lilla stad på den italienska stövelns fot andlöst vackra omgivningar. Och du befinner dig endast två timmar från Sicilien!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.