Språkresor till Barbados – Sydkusten

Länge har Barbados varit den mest british av Antillernas öar. Men dess karibiska, mer festinriktade sinne skiner hela tiden igenom. Att göra en språkresa till Barbados är att uppleva hur det brittiska arvet förenar sig med livsglädjen och bekymmerslösheten hos lokalinvånarna.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Barbados – Sydkusten

Grillning på stranden och diskussioner på barerna med ett glas rom kommer att bli del av dina fritidsaktiviteter på Barbados. Ön överflödas av plantageägarnas magnifika bostäder, dessa herrar från en svunnen tid då sockerhandeln säkrade rikedom och ställning åt de som visste hur att exploatera den. Idag erbjuder de tropiska trädgårdarna och de underbara stränderna en solig plats till besökarna för avkoppling. Den lugna miljön i Bridgetown utstrålar en levnadskonst, en musik och en gastronomi som är underbart rogivande.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.