Volontärarbetsprogram i New Delhi, Indien

I Indiens myllrande huvudstad promenerar de heliga korna fortfarande helt fritt på gatorna. När du kommer till New Delhi kan det till en början vara svårt att vänja sig vid denna komplicerade motsägelse och det faktum att det hektiska livet i den moderna staden och symboler för en mångtusenårig filosofi får samsas med varandra.
Allting är kontrast. Stora boulevarder och huvudvägar å ena sidan och snirklande små gränder å den andra. Byggnader av stål och glas i vilka den sensuella islamiska arkitekturen reflekteras. Ett bländande kulturarv alldeles i närheten av marknaden som är fylld av kryddofter. Cappuccino på ett innekafé eller lassi på en inhemsk restaurang. Att inte välja innebär att man lär känna alla sidor av denna stad, där även den nationella regeringen håller till. I denna pulserande stad dominerar engelskan bland sorlet av de olika språk som talas. I dag kan de flesta som bor i huvudstaden tala engelska och språket breder snabbt ut sig i resten av landet, vilket gör att detta mångkulturella folk kan skapa sig en gemensam språkplattform. Studenter kommer till New Delhi från Indiens alla hörn för att lära sig just detta språk som skapar så många möjligheter. Den gamla delen av Delhi och New Delhi bildar tillsammans ett stadsområde där det bor 19 miljoner människor. Huvudstaden är administrativt och industriellt centrum, där de stora transportvägarna möts och kulturen har sitt huvudsäte. Du hänförs lika mycket av den energi som staden utstrålar som av den frid som infinner sig när du beundrar häpnadsväckande och vackra monument. Vare sig staden förser dess besökare med ytliga intryck eller omstörtande upplevelser, förmedlar den komplexiteten med överdriven tillväxt och respekten för individuella gränser. En resa till New Delhi blir en lektion i hur det är att leva i en mångmiljonstad.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - New Delhi

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i hjärtat av ett bostadskvarter i södra New Delhi, på bottenvåningen till en...

  Från 9681 SEK
  970 USD för 4 veckor
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.