Actilingua

Vår partnerskola ligger i en välutrustad byggnad i hjärtat av Wien. Här finns goda inlärningsförhållanden med utmärkt utrustning, ett språklaboratorium, ett mediatek och en audiovisuell sal. Klassrummen är stora och bekväma och de gemensamma utrymmena gör det lätt att träffa andra studerande och få vänner. Skolan ligger nära inte bara de stora knutpunkterna för de allmänna kommunikationerna utan också nära de stora monumenten som vittnar om Wiens ärorika historia.

Pluspunkter

Watch Language school Actilingua, Vienna on YouTube.
 
Actilingua
Watch Language school Actilingua, Vienna on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt belägen
  • Utmärkt fritidsprogram
  • Många kursalternativ
  • Examenscenter för ÖSD-examen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tjeckiska Republiken
      Italien
      Polen
      Schweiz
      USA
      Ungern
      Slovakien
      Mexico
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Det bästa sättet att praktisera sina språkkunskaper och utforska wienerkulturen är att bo i en värdfamilj. Skolan besöker alla värdfamiljer för att försäkra sig om att ni får ett vänligt bemötande och en bekväm, trevlig inkvartering. Familjerna, som alla bor inom en radie av 40 minuter från kurscentret med kollektivtrafik, erbjuder halvpension eller frukost i dubbel- eller enkelrum.

The Social Hub apartments

ESL Languages The Social Hub apartments Actilingua Vienna

För studenter som vill leva självständigt och med komfort under sin vistelse i Wien är dessa studiolägenheter det perfekta alternativet, bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik. Varje lägenhet har ett badrum och kan hysa högst två studenter, förutsatt att de reser och bokar tillsammans. Lägenheten är fullt möblerad med en dubbelsäng, ett skrivbord och stol, ett utrustat pentry, luftkonditionering, en lounge, en garderob, ett kassaskåp och en TV. Sängkläder och handdukar tillhandahålls också för gästernas bekvämlighet. Dessutom kan studenterna njuta av tillgång till fastighetens anläggningar, inklusive en tvättstuga (som är gratis men fordrar att studenterna köper sitt tvättmedel): ett gym, arbetsplats, umgängesytor och stadscykeluthyrning. Därutöver ingår en städtjänst varje vecka i avgiften och frukost eller halvpension finns tillgängligt mot en extra kostnad.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Bo i en nyrenoverad lägenhet, 35 minuter från skolan med kollektivtrafik, där du får självständigheten med ett eget rum, samtidigt som du delar lägenhet med en annan student. Lägenheterna har ett gemensamt vardagsrum och gemensamt kök, medan rummen är utrustade med säng, skrivbord, stol, garderob och gratis Wi-Fi. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar. Båda kan tvättas gratis på plats med kostnadsfritt tvättmedel. Veckostädning av de gemensamma utrymmena utförs, men du förväntas städa ditt egna rum och laga dina egna måltider. På soliga dagar kan du umgås på den gemensamma takterrassen eller ta ett dopp i den närliggande floden vid dess anlagda badplatser.

Penthouse apartments

ESL Languages Penthouse Apartments Actilingua Vienna

Boendet erbjuder enkelrum med delat badrum (två badrum för fyra boende). Varje lägenhet tar emot maximum fyra gäster och tillhandahåller sängkläder. Dock tar du med dina egna handdukar. Rummen är möblerade med säng, skrivbord, garderob, stol och förvaringsutrymme. Du kan också få balkong mot tillägg. Wi-Fi är gratis och tvättmöjligheter finns att boka mot en avgift i en app. Städning av gemensamma utrymmen  en gång i veckan är inkluderat. Inga måltider är inkluderade, men du har tillgång till ett fullt utrustat kök för självhushåll. Lägenheterna har en gemensam balkong, ett öppet kök, gemensamt vardagsrum och två badrum. Ytterligare faciliteter i fastigheten inkluderar tvättstuga, hem magym och ett musikrum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.