esl german austria vienna actilingua hero

Actilingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Actilingua

Vår partnerskola ligger i en välutrustad byggnad i hjärtat av Wien. Här finns goda inlärningsförhållanden med utmärkt utrustning, ett språklaboratorium, ett mediatek och en audiovisuell sal. Klassrummen är stora och bekväma och de gemensamma utrymmena gör det lätt att träffa andra studerande och få vänner. Skolan ligger nära inte bara de stora knutpunkterna för allmänna transportmedel utan också nära stora monument som vittnar om Wiens ärorika historia.

Pluspunkter

Watch Språkskola Actilingua, Wien on YouTube.
 
Actilingua
Watch Språkskola Actilingua, Wien on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt belägen
  • Utmärkt fritidsprogram
  • Många kursalternativ
  • Examenscenter för ÖSD-examen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Det bästa sättet att praktisera sina språkkunskaper och utforska wienerkulturen är att bo i en värdfamilj. Skolan besöker alla värdfamiljer för att försäkra sig om att ni får ett vänligt bemötande och en bekväm, trevlig inkvartering. Familjerna, som alla bor inom en radie av 40 minuter från kurscentret med kollektivtrafik, erbjuder halvpension eller frukost i dubbel- eller enkelrum.

Delad lägenhet

esl-shared-appartment-accommodation

Delade lägenheter är ett utmärkt alternativ för studenter som vill vara helt oberoende. Samtliga lägenheter har kök och matsal, två rum eller fler och badrum. Du bor i dubbelrum eller enkelrum och lägenheterna ligger i genomsnitt 25-40 minuter från skolan.

Residens Actilingua

Residence - Actilingua - Vienna Accommodation Gallery 650 6

Actilingua fick sitt eget residens i slutet av 2006. Det ligger i arrondissement 11 i närheten av shoppingcentret Gasometer och de tar ungefär tio minuter att ta sig till skolan med allmänna kommunikationer. Residensboendet är renoverat i jugendstil, vilket är typiskt för Wien. När du bokar lägenhet kan du välja mellan alternativen "Standard" eller "Superior". Gemensamt för dessa lägenhetstyper är att de båda har gratis TV, radio och WiFi-anslutning.När du väljer "Standard" får du bo i en lägenhet på 60-75 m2 tillsammans med andra utländska studenter. Du kan få dubbelrum eller enkelrum och kök, vardagsrum, badrum och toaletter är gemensamma. Du får lakan till sängen och städning sker två gånger i veckan.När du väljer alternativet "Superior" får du en egen lägenhet på 30-40 m2 med eget badrum och toalett. Du får sängkläder, badhanddukar och din lägenhet städas under veckodagarna.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Vienna language stay hero
Andra skolor i området
Wien
esl german germany berlin alpadia berlin hero
Berlin
Alpadia Berlin
 
ESL German germany Berlin bws germanlingua
Berlin
BWS Germanlingua