ESL Junior language courses summer camp 14 17

Summer camp (14-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Summer camp (14-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Summer camp (14-17)

Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information.

Lär dig spanska i en säker och dynamisk inramning! Lektionerna ges på ett campus nära San Sebastiáns största park, 10 minuter till fots från stadens centrum och stranden. I 18 luftkonditionerade klassrum, lär du dig spanska på ett roligt och interaktivt sätt, med lyhörda lärare och med moderna audiovisuella hjälpmedel. Den femte lektionstimmen på dagen ägnas åt ett projekt (sång, teaterpjäs, kreativ aktivitet – allt på spanska), som presenteras inför gruppen på fredagarna – mycket effektivt för att förbättra den muntliga förmågan! Studenterna disponerar även en multimediasal, ett bibliotek med böcker och DVDs och en rymlig terrass med automater för drycker och snacks.

Pluspunkter

 
Summer camp (14-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
14 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Det är bevisat: man gör snabbare språkliga framsteg när man fördjupar sig totalt i språket och kulturen. De noggrant utvalda värdfamiljerna fyller givetvis funktionen att ge ungdomarna boende – men de ger även en trygg känsla av att vara som hemma, en familjär omgivning och möjligheten att praktisera vardagsspråket i en avspänd miljö. Att bo i en spansk familj öppnar dessutom dörren till landets kultur och låter dig lära känna de lokala vanorna. Deltagarna bor antingen i eget rum eller i tvåbäddsrum (med en vän). Familjerna bor på kort avstånd från campus (till fots eller med buss) och serverar frukost, kvällsmat och en picknickkorg att ta med sig för lunchen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL San Sebastian language stay
Andra skolor i området
San Sebastián
ESL Junior language courses colegio Calasanz 11 17
Salamanca
Colegio Calasanz (11–17)
 
ESL Junior language courses colegio Benalmadena 13 - 17
Málaga
Colegio Benalmádena (13-17)