ESL Junior language courses summer camp 14 17

Summer camp (14-17)

Summer camp (14-17)

(3/6 - 24/8 2024)

Lär dig spanska i en säker och dynamisk inramning! Lektionerna äger rum i västra delen av staden, en kvarts promenad från Ondarretastranden. Du lär dig spanska på ett roligt och interaktivt sätt, med lyhörda lärare och med moderna audiovisuella hjälpmedel. Den femte lektionstimmen på dagen ägnas åt ett projekt (sång, teaterpjäs, kreativ aktivitet – allt på spanska), som presenteras inför gruppen på fredagarna – mycket effektivt för att förbättra den muntliga förmågan! Studenterna disponerar även en multimediasal, ett bibliotek med böcker och DVDs och en rymlig terrass med automater för drycker och snacks.

Notera att lektionerna kan ges på en annan plats under högsäsong.

Pluspunkter

 
Summer camp (14-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • San Sebastian är en rolig och säker plats för att studera spanska, lätt att komma till med tåg, buss, bil eller tåg
  • Den perfekta kombinationen av kultur, hav, strand, berg, otrolig mat och unik atmosfär, med stora möjligheter till olika aktiviteter
  • Bara 20 km från den franska gränsen för roliga, bekväma utflykter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
International House
esl international house accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Frankrike
      Tyskland
      Storbritannien
      Sverige
      Schweiz
      Ryssland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Det är bevisat: man gör snabbare språkliga framsteg när man fördjupar sig totalt i språket och kulturen. De noggrant utvalda värdfamiljerna fyller givetvis funktionen att ge ungdomarna boende – men de ger även en trygg känsla av att vara som hemma, en familjär omgivning och möjligheten att praktisera vardagsspråket i en avspänd miljö. Att bo i en spansk familj öppnar dessutom dörren till landets kultur och låter dig lära känna de lokala vanorna. Deltagarna bor antingen i eget rum eller i tvåbäddsrum (med en vän). Familjerna bor på kort avstånd från campus (till fots eller med buss) och serverar frukost, kvällsmat och en picknickkorg att ta med sig för lunchen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.