ESL Languages Barcelona Beach Camp hero

Barcelona Beach Camp (8-13)

Barcelona Beach Camp (8-13)

30/6 - 31/8 2024)

Njut av medelhavssolen på den berömda kusten i Barcelona. Vår partnerskola ligger i en imponerande, modern byggnad i den idylliska kustorten Castelldefels, mindre än en timme från hjärtat av Barcelona. Studenterna får tillsyn dygnet runt och placeras i grupper med högst 15 deltagare i klassrum med traditionella whiteboards och gratis Wi-Fi. Studenterna på skolan år till stor andel infödda, vilket kommer att vara till hjälp för internationella studenter att öva språket medan de får nya vänner. Förutom på en trevlig uteplats kan deltagarna också umgås under de många sportaktiviteterna som organiseras både på campus och på den underbara angränsande stranden.

Pluspunkter

Watch Barcelona Beach Camp (12-17) on YouTube.
 
Barcelona Beach Camp (8-13)
Watch Barcelona Beach Camp (12-17) on YouTube.
1 / 10

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      USA
      Ryssland
      Italien
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence Barcelona Beach Camp

Beläget i hjärtat av UPC:s campus, bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från skolan. Studenterna ses till dygnet runt och erbjuds ett tvåbäddsrum med ett skrivbord, stol, Wi-Fi, eget badrum och luftkonditionering. Måltiderna tillhandahålls av residenset och serveras i cafeterian på själva lägret. Residenset främjar eget ansvar, eftersom gästerna kommer att städa sina egna rum och tvätta i tvättstugan som är gratis. Residenset har gott om gemensamma utrymmen, inklusive en lounge med biljard- och bordtennisbord samt en terrass.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.