ESL Languages Barcelona Beach Camp hero

Barcelona Beach Camp (12-17)

Barcelona Beach Camp (12-17)

(2/7 - 26/8 2023)

Njut av medelhavssolen på den berömda kusten i Barcelona. Vår partnerskola ligger i en imponerande, modern byggnad i den idylliska kustorten Castelldefels, mindre än en timme från hjärtat av Barcelona. Studenterna får tillsyn dygnet runt och placeras i grupper med högst 15 deltagare i klassrum med traditionella whiteboards och gratis Wi-Fi. Studenterna på skolan år till stor andel infödda, vilket kommer att vara till hjälp för internationella studenter att öva språket medan de får nya vänner. Förutom på en trevlig uteplats kan deltagarna också umgås under de många sportaktiviteterna som organiseras både på campus och på den underbara angränsande stranden.

Pluspunkter

Watch Barcelona Beach Camp (12-17) on YouTube.
 
Barcelona Beach Camp (12-17)
Watch Barcelona Beach Camp (12-17) on YouTube.
1 / 10
prev
next

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      USA
      Italien
      Frankrike
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence Barcelona Beach Camp

Beläget i hjärtat av UPC:s campus, bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från skolan. Studenterna ses till dygnet runt och har antingen ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum med ett skrivbord, stol, Wi-Fi, eget badrum och luftkonditionering. Måltiderna tillhandahålls av residenset och serveras i cafeterian på själva lägret. Residenset befrämjar eget ansvar, eftersom gästerna kommer att städa sina egna rum och tvätta i tvättstugan som är gratis.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)