esl mandarin chinese taiwan taipei taiwan mandarin institute hero.jpg

Taiwan Mandarin Institute

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Taiwan Mandarin Institute

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Taiwan Mandarin Institute

Vår partnerskola ligger i Taipeis centrum, på 2:a, 3:e och 12:e våningen i en modern byggnad. Skolan utmärks av mycket små grupper (max. 6 studenter/grupp, 3 studenter/grupp i medeltal) och dynamiska lärare. Som den högt respekterade institution skolan är, prioriterar man att lära ut Mandarinkinesiska i nära samband med dess rika kultur. I de 20 luftkonditionerade klassrummen, utrustade med det senaste inom audiovisuella hjälpmedel, guidas och utmanas studenter från hela världen under kursens gång av infödda lärare. Du kommer även att ibland studera tillsammans med affärsfolk, vetenskapsmän eller författare, som förlitar sig på kvaliteten hos detta kurscentrum för studier i mandarin. Bara några minuters promenad från skolan finns tunnelbanestation och runt omkring finner du restauranger, affärer och barer.

Pluspunkter

Watch Språkskola Taiwan Mandarin Institute, Taipei on YouTube.
 
Taiwan Mandarin Institute
Watch Språkskola Taiwan Mandarin Institute, Taipei on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Inget visumkrav för européer upp till 90 dagar
  • Skola belägen i centrum och med anslutande residens
  • Lektioner i minigrupp med engagerade lärare
  • Fritidsaktiviteter, utflykter, upptäckter i stadsmiljö och fantastiska naturomgivningar.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Studentresidens

esl-student-accommodation-hero

Idealiskt beläget i centrum, nära den livliga stadsdelen Shi-da och på fem minuters promenad från skolan, erbjuder detta moderna residens ett mycket uppskattat boende till de internationella studenterna. Residenset har nio enkelrum, två WC fyra duschar, tre badrum, ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum och en tvättstuga. I ditt rum finns plasma-TV, fri Wi-Fi, hårtork, en vattenkokare och ett skrivbord. Sängkläder och handdukar tillhandahålls.

Privat lägenhet

ESL apartment studio accommodation

I centrum av Taipei, i den livliga stadsdelen Shi-da, på två minuter från kurscentret till fots, får du bo i en luftkonditionerad, bekväm studio med privat badrum, skrivhörna, säkerhetsbox, storbilds-TV och internetuppkoppling via Wi-Fi/kabel. Tvättstuga finns. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och städning utförs varje vecka. Två alternativ erbjuds:

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl taipei language stay 2
Andra skolor i området
Taipei
ESL Mandarin House Beijing
Beijing
Mandarin House
 
ESL Mandarin Chinese House Shangai
Shanghai
Mandarin House