esl mandarin chinese taiwan taipei taiwan mandarin institute hero.jpg

Taiwan Mandarin Institute

Taiwan Mandarin Institute

Vår partnerskola ligger i Taipeis centrum, på 3:e våningen i en modern byggnad. Skolan utmärks av mycket små grupper (max. 6 studenter/grupp, 3 studenter/grupp i medeltal) och dynamiska lärare. Som den högt respekterade institution skolan är, prioriterar man att lära ut mandarinkinesiska i nära samband med dess rika kultur. I de 18 klassrummen, utrustade med det senaste inom audiovisuella hjälpmedel, guidas och utmanas studenter från hela världen under kursens gång av infödda lärare. Campus är utrustat med toppmoderna faciliteter, inklusive cafeteria, lounge, spelrum och bibliotek. Bara några minuters promenad från skolan finns en tunnelbanestation och runt omkring finner du restauranger, affärer och barer.

Pluspunkter

Watch Language School Taiwan Mandarin Institute, Taipei on YouTube.
 
Taiwan Mandarin Institute
Watch Language School Taiwan Mandarin Institute, Taipei on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Inget visumkrav för européer upp till 90 dagar
  • Skola belägen i centrum och med anslutande residens
  • Lektioner i minigrupp med engagerade lärare
  • Fritidsaktiviteter, utflykter, upptäckter i stadsmiljö och fantastiska naturomgivningar.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Frankrike
      Schweiz
      England
      Spanien
      Italien
      Australien
      Kanada
      Japan

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Studentresidens

ESL Languages residence Taiwan Mandarin Institute Taipei

Idealiskt beläget i centrum, nära den livliga stadsdelen Shi-da och en tolv minuters promenad från skolan, erbjuder detta moderna residens ett mycket uppskattat boende till de internationella studenterna. Residenset har nio enkelrum, två WC fyra duschar, tre badrum, ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum och en tvättstuga. I ditt rum finns plasma-TV, fri Wi-Fi, hårtork, en vattenkokare och ett skrivbord. Sängkläder och handdukar tillhandahålls.

Privat lägenhet

ESL apartment studio accommodation

I centrum av Taipei, i den livliga stadsdelen Shi-da, på tolv minuter från kurscentret till fots, får du bo i en luftkonditionerad, bekväm studio med privat badrum, skrivhörna, säkerhetsbox, storbilds-TV och internetuppkoppling via Wi-Fi/kabel. Tvättstuga finns. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och städning utförs varje vecka. 

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.