ESL Junior language courses central Residence campus summer program 13 17

Central Résidence Campus (13-17)

Central Résidence Campus (13-17)

(31/3 -27/4 / 23/6 - 10/8 / 29/09 - 26/10 2024)

Med sina rymliga klassrum, sin stora matsal, sin soliga terrass med utsikt över Alperna och med sin inomhusbassäng, är vårt campus i Leysin en dröm för våra unga deltagare. Dessa bor på plats i bekväma rum med alpin charm och har väl tilltagna utrymmen för avkoppling och för trevliga stunder tillsammans med sina nya, internationella vänner. Centret ligger på 10 minuters promenad från Leysins centrum, nära ett flertal affärer och ett brett utbud av olika sporter för alla smaker. Anmärkning: - Under sommaren välkomnar kurscentret också yngre deltagare, åldrarna 8 till 12 år. Aktivitetsprogrammen för 13- till 17-åringar, organiseras separat. - Kurscentret välkomnar också deltagare under våren och hösten. Under dessa perioder finns det dock bara en åldersgrupp (8 - 17 år) för aktivitetsprogrammet.

Obs!

Vårprogrammet kommer att genomföras i en närbelägen anläggning.

Pluspunkter

Watch Junior language school Central Résidence Campus, Leysin on YouTube.
 
Central Résidence Campus (13-17)
Watch Junior language school Central Résidence Campus, Leysin on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Campus ligger i en underbar, ljus ort i Alperna
  • Utmärkta faciliteter, inklusive en inomhuspool och en elegant terrass med utsikt över Alperna
  • Stort utbud av fritidsaktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Spanien
      Ryssland
      Italien
      Saudiarabien
      Peru
      Colombia
      Tyskland
      Libanon
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Le Central

Residence Le Central Alpadia Leysin accommodation gallery

Deltagarna bor i bekväma fyrbäddsrum, dekorerade i alpin stil, på själva kurscentret. Varje rum har eget badrum, TV och telefon. Varje deltagare har sitt skrivbord och sin garderob. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Måltiderna intas i den stora cafeterian på centret tillsammans med de andra internationella studenterna. Och för att koppla av har du tillgång till inomhusbassängen och spelrummet. Lärarna i franska bor på plats för studenternas trygghet och trivsel.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.