ESL Junior language courses Nice campus 13 17

Nice Campus (13-17)

Nice Campus (13-17)

Din språkresa till Nice går till kurscentret Massena. Detta byggdes redan 1795 och är klassat som ett historiskt monument med sin eleganta arkitektur, vackra trädgårdar och sitt klocktorn. Den berömda Promenade des Anglais och stranden ligger bara tio minuter till fots från skolan. Kurscentret utstrålar en varm och vänlig atmosfär tack vare sin lilla storlek och har ljusa och bekväma klassrum, vilka, tillsammans med faciliteter på campus som en sporthall inomhus, idrottsplaner utomhus och ett bordtennisrum, gör detta till en idealisk plats för din kurs i franska för ungdomar i Nice, där du omedelbart kommer att känna dig som hemma. För din trygghet finns det tillsyn dygnet runt under din vistelse.

Pluspunkter

 
Nice Campus (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
S
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

esl language french inlingua larochelle accomotation

Residenset är en integrerad del av vårt kurscenter, så du behöver ingen transport för att komma till dina lektioner i franska i Nice. Du bor i eget rum och badrummet delas av två till fyra studenter. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Frukost, lunch och middag serveras i residensets cafeteria. Du har tillgång till Wi-Fi. Koppla av i den frodiga trädgården tillsammans med dina nya vänner från alla delar av världen och praktisera dina språkkunskaper medan du njuter av alla faciliteterna på campus.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Nice language stay
Andra skolor i området
Nice
ESL Junior Language Courses Cote d Azur Campus 12 17
Nice
Côte d'Azur Campus (12-17)
 
ESL Junior language courses french France Biarritz
Biarritz
Campus Biarritz (13 - 17 years)
 
ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17
Antibes
Campus Antibes (8-17)