ESL Junior language courses summer premium Antibes 12 17

Summer Premium Antibes (12-17)

Summer Premium Antibes (12-17)

Detta är ett högklassigt program som erbjuds i Antibes på Franska Rivieran. Di bor på ett idealiskt beläget residens, bara 500 meter från badstranden och centrum av Juan-les-Pins. Det är i denna festliga omgivning som du får smaka på medelhavslivet, sporta och lära känna denna fantastiska region. Lektionerna hålls i en traditionell provencalsk ”mas”, omgiven av en magnifik trädgård. De 22 lektionssalarna är utrustade med moderna undervisningsmaterial och lärarna har erfarenhet av att undervisa ungdomar. Skolan har ett bibliotek, automater för snacks och drycker och en självbetjäningsrestaurang. En täckt terrass och gratis Wi-Fi kompletterar kurscentrets faciliteter, vilka är mycket uppskattade av ungdomarna som kommer från hela världen.

Pluspunkter

 
Summer Premium Antibes (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

ESL-campus-accommodation-3

Du bor på residenset, 500 meter från badstranden och nära centrum av Juan-les-Pins. I ditt rum (delat eller eget rum mot tillägg) har du privat badrum. En pool, ett TV-rum, en terrass och en vacker trädgård finns också att tillgå. Lakan tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Städning görs dagligen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antibes language stay
Andra skolor i området
Antibes
ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17
Antibes
Campus Antibes (8-17)
 
ESL Junior language courses Nice campus 13 17
Nice
Nice Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses french France Biarritz
Biarritz
Campus Biarritz (13 - 17 years)