esl english usa san diego college of english language cel downtown hero

College of English Language (CEL) Downtown

College of English Language (CEL) Downtown

College of English Language (CEL) Downtown

Vår partnerskola, belägen i hjärtat av San Diegos centrum, är omgiven av affärer, kaféer, restauranger och en massa nöjesetablissemang, som det populära Horton Plaza Mall. Skolan har 12 klassrum med Smart-TV, traditionella whiteboards och moderna ljudsystem, där du lär dig engelska i en modern och vänlig atmosfär, med max. 11 andra studenter. På rasterna kan du njuta av studentloungen med sitt lilla kök, ta en snack vid automaten eller använda en av datorerna som står till disposition gratis. Wi-Fi är gratis och alla rum har luftkonditionering. Livliga områden som Broadway, Gaslamp Quarter och Little Italy ligger på gångavstånd … utforska staden efter lektionerna i engelska!

Pluspunkter

Watch Language school CEL, San Diego on YouTube.
 
College of English Language (CEL) Downtown
Watch Language school CEL, San Diego on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Läge i hjärtat av San Diego, nära stadens viktigaste attraktioner
  • Små grupper där du lär dig engelska i en vänlig atmosfär
  • Värdfamilj, residens eller lägenhet – bo på det sätt som passar dig bäst!

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Sydkorea
      Brasilien
      Schweiz
      Saudiarabien
      Tyskland
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Våra värdfamiljer bor i genomsnitt 45 minuter (max. 75 minuter) från skolan med kollektivtrafik. Du väljer om du vill bo i eget rum eller i dubbelrum (endast för två studenter som reser tillsammans) och delar badrum med resten av familjen (privat badrum kan finnas mot extra avgift). Sängkläder och handdukar ingår och de flesta familjer erbjuder gratis Wi-Fi. Vare sig du väljer alternativet halvpension, eller att bara äta frukost, får du möjlighet att praktisera dina färdigheter i engelska med dina värdar under måltiderna och njuta av att fördjupa dig totalt i den amerikanska kulturen.

Residens standard (från 18 år)

ESL Languages Standard residence CEL Downtown San Diego

Njut av vistelsen på detta underbara residens, som ligger i hjärtat av Little Italy – det tar bara 12 minuter att promenera till skolan! Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med privat badrum), med sängkläder, handdukar, TV, kylskåp och fläkt (luftkonditionering mot tillägg). Laga dina måltider i det fullt utrustade köket och, på din fritid, träffa andra gäster i loungen eller på terrassen! Wi-Fi är gratis och finns i hela fastigheten, det finns betaltvättstuga och residenset städas var fjortonde dag.

Delad lägenhet Standard (från 18 år)

ESL Languages Shared apartment standard CEL San Diego Pacific Beach

Detta enkla residens erbjuder många fördelar med att bo i Kalifornien, nära stranden och bara en 30 till 45 minuters bussresa till skolan. Studenterna kan välja antingen ett eget eller ett tvåbäddsrum, som delas med slumpmässigt utvalda studenter eller ett dubbelrum för studenter som reser tillsammans. Varje rum har förvaringsutrymme, sängkläder, handdukar, Wi-Fi och tillgång till ett delat badrum. Studenterna kan sköta sin tvätt mot en extra kostnad. Rummen städas och sängkläder byts varannan vecka. Det finns ett gemensamt kök i lägenheten för självhushåll. Lägenheterna har ett gemensamt vardagsrum där studenterna kan umgås och titta på TV mellan lektionerna.

Delad lägenhet Comfort Downtown (från 18 år)

ESL Languages Shared apartment comfort Downtown CEL Downtown San Diego

Njut av ditt oberoende i denna moderna lägenhet med två sovrum, belägen i Little Italiy, bara 18 minuters promenad från skolan, i hjärtat av San Diegos centrum. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med privat badrum och delar det fullt utrustade köket med dina lägenhetskamrater. Sängkläder och handdukar ingår, Wi-Fi och tvättstuga är gratis och det finns städservice en gång i veckan. Efter lektionerna och under veckosluten kan du njuta av uteplatsen med grill och gymmet!

Delade lägenheter komfort (från 18 år)

CEL Pacific Beach - Standard Shared apartment

Detta boendealternativ är perfekt för studenter som önskar spendera sin tid i San Diego bland andra studenter och ha tillgång till en rad bekvämligheter. Residenset ligger på bara 30-45 minuters bussresa från språkskolan och erbjuder ett val mellan enkel- eller tvåbäddsrum i en gemensam lägenhet. Varje rum är inrett med ett nattduksbord, en garderob och privat badrum.  Lägenheterna är utrustade med gratis Wi-Fi, en smart-TV, ett gemensamt vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Studenterna är självständiga under sin vistelse: de har självhushåll och tvättmaskiner finns på plats mot en avgift. Residenset tillhandahåller och byter sängkläder / handdukar samt städar rummen varannan vecka.

studenterna har tillgång till ett gemensamt gym och utomhuspool för att umgås med vänner och njuta av the Californian Sun!

Delad lägenhet Superior (från 18 år)

ESL Languages Pacific Beach superior shared apartment CEL San Diego USA

Detta moderna lägenhetskomplex i resortstil ligger i hjärtat av Pacific Beach - en perfekt vykortsmiljö med palmer, oändlig blå himmel, brusande vågor och surfvibbar!

Residenset ligger på bara 45 minuters bussresa från språkskolan och erbjuder alla bekvämligheter du kan drömma om. Varje lägenhet har 2 sovrum, 2 badrum, ett kök, ett vardagsrum och en balkong, samt gratis Wi-Fi och en smart-TV.

Gemensamma utrymmen i byggnaden inkluderar en pool, en grillplats, ett gym, tennisbanor och mer ... en verklig kalifornisk dröm!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.