ESL_language_learning_Torquay_Accent_School_Gallery_English.jpg

Accent International

Accent International

Accent International Training Center ligger i en förort till Torquay, en kuststad i South Devon, i en viktoriansk villa, tillbyggd och moderniserad, vilket gör det till en idealisk studiemiljö för din vistelse.

Accent International har specialiserat sig på språkutbildning på hög nivå för företag och yrkesverksamma sedan 1988 och undervisningen sker i intensiva engelska kurser som fokuserar på en rad specialinriktningar beroende på dina behov: allmän engelska (allmän kommunikation, specialiserad engelska, engelska för forskning), affärsengelska ( finans, HR, försäljning, ledning etc.) och kurser skräddarsydda för ditt yrke (teknik, journalistik, apotek, marknadsföring, medicin, bank, bokföring, flygteknik, försäkring, lag etc.). Du kan också välja att fokusera på ett visst område som korrespondens, förhandlingar, intervjuer, rapportskrivning etc.

Kurserna erbjuds som privatlektioner, i mini-grupper eller en kombination av de två. Lektionerna äger rum i ett av 20 klassrum med det bästa inom teknologisk och undervisningsutrustning. Centrets mycket kvalificerade lärare har en lång erfarenhet av denna typ av undervisning, vilket säkrar att du lär dig de färdigheter du behöver på rekordtid.

Lärare och studenter på kursen äter lunch tillsammans varje dag på skolan (måndag - torsdag) alternativt på en restaurang eller traditionell pub i närheten. Detta hjälper inte bara chefer och yrkesverksamma från hela världen att öka sin kunskap och öva engelska i en avslappnad miljö, det är också en chans för dem att behärska användningen av engelska i en rad professionella situationer!

Accent International har skapat en speciell kurs, "English & Golf",  för golfälskare, som kan ta engelska lektioner på morgonen och därefter träna sin swing på de vackra golfbanorna runt Torbay-området.

Pluspunkter

 
Accent International
1 / 10

Pluspunkter

  • Specialiserat center för affärsfolk sedan 1988
  • Mycket specifika kurser för individuella och yrkesinriktade mål
  • Paket all-inclusive: daglig lunch med tränare, transport och aktiviteter
  • Tillval: English PLUS golf
  • Vacker viktoriansk villa, en kvarts promenad från centrum
  • Tillfälle att nätverka med yrkesutövare från hela världen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Spanien
      Brasilien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj Executive

ESL host family adults accommodation

Boende i familj med eget rum och badrum; halvpension måndag till lördag och helpension söndag.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.