ESL private course junior

Privatkurser junior

Privata språkkurser junior i lärarens hem

Privata språkkurser junior utomlands

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
10-17
Gruppstorlek:
1-2
Startnivå:
Nybörjare - Avancerad

Varför ha privatundervisning utomlands?

  • Språkfördjupning från tidig morgon till sen kväll
  • Bo, studera och lär känna ditt resmål och dess kultur med en autentisk guide
  • Individanpassad undervisning, skräddarsydd efter dina behov – det snabbaste sättet att nå dina mål
  • En bekymmersfri vistelse: helpension tillhandahålls

Mer om våra privatkurser Hemma hos läraren

Våra privatkurser "Hemma hos läraren" erbjuder snabb och flexibel språkinlärning och är perfekta för:

  • Personer med ont om tid, som behöver göra snabba, riktade framsteg, till exempel yrkesarbetande eller studenter som förbereder en examen
  • Personer som inte trivs i en traditionell klassrumsmiljö
  • Studenter med funktionshinder (vissa lärare specialiserar sig på studenter med fysiska begränsningar eller inlärningssvårigheter)
  • De som söker den mest autentiska och fullständiga kulturella fördjupningen

Resmål

Vi erbjuder kurserna "Hemma hos läraren" i ett stort antal större och mindre städer runt om i världen. Läraren bor ofta i en mindre stad eller i förorten till en större stad. Detta ger dig en äkta erfarenhet av det lokala livet, utanför de traditionella turiststråken, även om din lärare också kommer att vara en utmärkt guide till de kända lokala sevärdheterna. Med många års erfarenhet av språkresor kan vi hjälpa dig att hitta det resmål som bäst passar dina mål och din budget.

ESL private course junior 1

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om våra privata språkkurser utomlands:

Var kommer jag att bo under min privata språkkurs?

Under din språkresa kommer dina boendealternativ vara beroende av resmålet du valt. Dina alternativ kan variera från den unika och fördjupande erfarenheten av att bo i en värdfamilj eller hemma hos din lärare, till det mer självständiga boendet på ett studentresidens. Prata med oss på ESL så att vi kan ge dig råd om det mest passande boendealternativet för ditt program!

Hur intensiv är en privat språkkurs?

Privatundervisning skräddarsys efter dina personliga önskemål och du kan välja mellan 15, 20, 25 eller 30 lektioner per vecka, där varje lektion är 60 minuter. Kurslängden anpassas också efter dig, så du kan välja allt från en vecka eller längre.

Vad är skillnaden mellan privatundervisning hemma hos läraren och en privat kurs på en språkskola?

I båda fallen har du möjlighet att välja graden av intensitet och inriktningen på kursen, baserat på dina mål och behov. Den huvudsakliga skillnaden med att studera programmet ”Hemma hos läraren” är att du här kommer att vara totalt fördjupad i din lärares, som samtidigt är din värdfamiljs, dagliga liv. Du träffar lokalinvånare, men inte nödvändigtvis andra språkstudenter.

När du tar privatlektioner på en språkskola har du möjlighet att träffa andra internationella studenter under rasterna och att delta i skolans aktiviteter. Di kan också kombinera privatlektioner med grupplektioner om du så önskar. Slutligen kan du välja en värdfamilj som inte är din språklärares, eller någon annan boendeform.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero