ESL Teachers Home Ireland Junior

Hemma hos läraren (10 – 17 år)

Hemma hos läraren (10 – 17 år)

Hemma hos läraren (10 – 17 år)

Vi disponerar ett omfattande nät av lärare i hela Irland. Dessa väljs ut efter deras förmåga att undervisa unga studenter i språket och de har ofta själva barn som fortfarande bor hemma. Vissa av dem undervisar på grundskola eller gymnasium och alla har erfarenhet av att överföra sina kunskaper till eleverna på ett motiveraande och levande sätt. Lyssna, läsa, skriva och prata – ingen av dessa språkfärdigheter bortses ifrån. I slutet av din språkresa kommer du att ha förbättrat dina kunskaper i engelska och kan kommunicera mycket ledigare.

Pluspunkter

 
Hemma hos läraren (10 – 17 år)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Över 20 års erfarenhet av att organisera språkprogram hemma hos läraren
  • Språklig fördjupning dygnet runt genom lektioner och aktivt deltagande i vardagslivet
  • Interaktiva lektioner, givna av noga utvalda, erfarna lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Du kommer att bo hemma hos din lärare i eget rum med helpension. Reser du med en vän kan du begära att få bo antingen i ett tvåbäddsrum eller i ett eget rum. Du har helpension och äter dina måltider med familjen, totalt fördjupad i den irländska livsstilen. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och du har möjlighet att tvätta din tvätt på plats. En transfer från flygplatsen till lärarens hem kan anordnas på begäran (mot tillägg).

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)