ESL Teachers Home England Junior

Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)

Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)

Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)

Vi erbjuder kurserna hemma hos läraren i hela Storbritannien och i Irland. Våra lärare, som är utbildade för att undervisa i engelska som främmande språk och som ibland även undervisar på grundskolan eller gymnasium, är noggrant utvalda för att kunna erbjuda en optimal miljö för våra unga studenter under deras språkresa. Familjesammansättningen varierar, men många lärare har fortfarande hemmavarande barn. Att studera hemma hos din lärare betyder att du inte bara får undervisning under lektionerna, utan även under all tid ni tillbringar tillsammans. I slutet av din kurs kommer du att ha inhämtad solida språkkunskaper som tillåter dig att kommunicera betydligt ledigare på engelska.

Pluspunkter

 
Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • 20+ års erfarenhet av att undervisa unga studenter hemma hos läraren
  • Roliga aktiviteter organiserade av skolan för njutbar fördjupning efter lektionerna
  • Speciellt utvalda, erfarna lärare som ger daglig engagerande a lektioner i engelska

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Du kommer att bo hemma hos din lärare i eget rum med helpension. Om ni är två som reser, delar du rummet med din vän eller familjemedlem, om ni inte väljer alternativet eget rum (mot ett pristillägg). Ett stort antal familjer erbjuder tillgång till internet via Wi-Fi.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)