ESL Teachers Home France Junior

Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)

Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)

Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)

Språkkurser hemma hos läraren erbjuds i hela Frankrike, från Bretagne till Paris, via Rivieran. Lärarna är kvalificerade och undervisar ibland även i lokala skolor. De utväljs omsorgsfullt för att deltagarna ska kunna erbjudas en idealisk undervisningsmiljö. Du bor hos läraren och dennes familj och många av dem har fortfarande hemmavarande barn. En språkresa Hemma hos läraren betyder att du hela tiden påverkas och får övning. Det är det bästa sättet att förvärva varaktig språklig kompetens för att kunna kommunicera otvunget på franska. **Res två tillsammans!**Om du vill uppleva en språklig fördjupning tillsammans med en vän eller familjemedlem, kan du dra nytta av ett specialpris. Ni bor tillsammans hos er lärare som undervisar er i franska och erbjuder er att delta i olika aktiviteter.

Pluspunkter

 
Privatkurser hemma hos läraren (10-17 år)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Över 20 års erfarenhet av att placera unga studenter hemma hos läraren
  • Fördjupning både i och utanför klassrummet genom engagerande lektioner och roliga aktiviteter
  • Noga utvalda, erfarna lärare som ger dagliga, stimulerande lektioner i franska

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Du bor i eget rum med helpension hemma hos läraren. Har ni valt att åka två stycken, delar ni rum om ni inte valt alternativet eget rum (mot tillägg).

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)