Gap Experience, De bästa priserna
Gap Experience

De bästa priserna

Språkkurser med total fördjupning: De bästa priserna

Originalpriser
För högsta transparens baseras våra priser på våra partnerskolors originalpriser i USD, GBP, AUD, EUR, YEN osv. utan några som helst tillägg och omräknas sedan till dagskurs i svenska kronor.

ESL:s priser inkluderar kurserna, boendet, liksom skolans administrativa avgifter. Eventuella tillägg (högsäsong, kursmaterial, examensavgifter, deposition, flygtransfer, etc.), som inte skulle vara inkluderade står alltid längst ner i prislistan under kolumnen “Tillägg/Extra”.
Kursmaterial
Alla ESL – Språkutbildning Utomlands partnerskolor tillhandahåller kursmaterial till sina studenter. Det akademiska materialet varierar beroende på vilken kurs man följer. Det kan handla om den senaste inlärningsmetodiken eller traditionell dokumentation. Vissa skolor inkluderar kursmaterialet i kurskostnaden (”inkluderat i kurspriset”), andra fakturerar det separat, i förhållande till kurslängd och när du avancerar till en högre språknivå, eller för en specifik kurs. I dessa fall får du räkna med en kostnad på omkring 350 kronor.
Ditt pris online och personlig prisoffert
Räkna själv ut priset för din språkresa med några klick! Vår onlinepriskalkylator hjälper dig att jämföra priser mellan olika destinationer och mellan den mängd program vi erbjuder.
Allt du sedan behöver göra är att lägga till kostnaden för flyg eller tåg, vilken varierar beroende på tidpunkt för resan. Vi råder dig att boka dina flyg- eller tågbiljetter i god tid, eftersom detta ökar dina chanser att hitta en billig biljett. Det lönar sig också ofta att jämföra priser mellan olika flygbolag på internet.

Avslutningsvis kan det, beroende på val av destination och resans längd, blir nödvändigt att ansöka om visum och ta med denna kostnad i beräkningen.

Kontakta oss för mer information, råd och för ett personligt priserbjudande. Vi sänder dig gärna ett prisexempel utan förbindelse från din sida. Vi finns till ditt förfogande för att hjälpa dig i ditt val och för att tillsammans med dig definiera vilken skola eller vilken destination som bäst motsvarar dina förväntningar, önskemål och prioriteringar.

Passa också på att titta på våra spartips för en mer ekonomisk språkresa