Kommentarer – Liden & Denz

Séverine Guex
Séverine Guex
Liden & DenzSt. Petersburg
Kusrlängd: 2 veckor

En unik och exotisk resa för att upptäcka en av världens vackraste städer. Kvaliteten på lektionerna motiverade mig mycket under min vistelse, liksom att få lära känna människor i alla åldrar och med alla typer av bakgrund. Skolan ligger i ett historiskt område som erbjuder en idyllisk miljö för att lära känna den ryska kulturen och den slaviska världen, den är så full av överraskningar...

Läs allt
Megan MATSI-SMITH
Megan MATSI-SMITH
Liden & Denz, St Petersburg
Kurslängd: 12 veckor

Hög standard på undervisningen, massor av utflykter och evenemang, tålmodiga lärare och vänlig miljö - i stort sett en fantastisk plats att lära sig, omsätta nya kunskaper i praktiken och att lära känna nya människor.

Läs allt
Vincent Diers
Vincent Diers
Liden & DenzSt Petersburg
Längd: 12 veckor

Innan man åker på en språkkurs utomlands i nästan 3 månader så grubblar man alltid över saker och ting: Kommer jag att kunna skaffa goda kunskaper i ett språk som jag varken talar eller förstår? Kommer jag som turist att passa in i detta främmande land? Det är normalt och viktigt att ställa dig dessa frågor. Men mina tvivel försvann samma sekund som jag satte min fot i skolans välkomnande och vänliga atmosfär. Lärare-elevrelationen var både respektfull och trevlig åt båda håll och lektionerna var intressanta samt väl förberedda. Variationen av nationaliteter, åldrar och intressen är en berikande aspekt av grupplektioner. Skolan erbjöd regelbundet utflykter med olika teman vilka jag starkt rekommenderar. Genom att bo med en rysk kvinna fick jag snabbt in ett flyt i ryskan som sedan förbättrades allt eftersom. Staden har allt du kan drömma om, från dess UNESCO-listade, hisnande vackra centrum till dess olika barer, lounger och restauranger med sitt livliga nattliv. Grattis ESL-Språkutbildning Utomlands för ert fantastiska arbete! Jag rekommenderar alla som är intresserade av att gå en språkkurs utomlands att göra det: det är verkligen värt det. Jag vill också tacka Liden & Denz språkskola. Jag gick från nivå 0 till nivå A2 på tre månader och är mycket nöjd!

Läs allt
Hanno Sombach
Hanno Sombach
Liden & Denz, St Petersburg
Längd: 2 veckor

Jag tycker mycket om denna plats. Vädret är trevligt med den vita snön tillsammans med en kall och fuktig känsla. Redan nu funderar jag på möjligheten att snart återvända och spendera mer tid här. Tack ESL för att ha hjälpt mig få denna otroliga upplevelse i St Petersburg!

Läs allt
Simiane Turin
Simiane Turin
Liden & Denz, St. Petersburg
Kurslängd: 6 veckor (och 6 veckor hos Liden & Denz, Moskva)
 

Min feedback från mina 3 månader i Ryssland; Jag kan säga att jag är mycket nöjd. Det var ett riktigt bra val att först gå på skolan i Moskva och sedan på den i St Petersburg. Men skulle jag göra om det, så skulle jag spendera mer tid i St Petersburg än i Moskva. St Petersburg är en verkligt vacker stad och atmosfären i skolan mycket god. Moskva och St Petersburg är två städer som är värda att besöka. Lärarna på Liden & Denz ger mycket stöttning och det är möjligt att se sina framsteg. Tack så mycket!

Läs allt
Sarah De Vantéry
Sarah De Vantéry
Liden & Denz, St Petersburg
Kurslängd: 7 veckor

 

Efter 7 veckors kurs på språkskolan Liden&Denz i St. Petersburg, har jag märkt vika framsteg jag gjort och är nöjd med undervisningen som jag fick. Skolan ligger idealiskt till och de ansvariga är välkomnande och lyssnande. Jag tänker återvända i framtiden och ta nya kurser. Jag rekommenderar denna skola till vem som helst som önskar förbättra sina kunskaper i det ryska språket.

Läs allt