Kommentarer – KINGS

Julia García Lezana
Julia García Lezana
KINGS, Boston
Längd: 4 veckor

Jag kunde inte vara mer tacksam gentemot ESL då de har behandlat mig så bra. De tillhandahöll en snabb och effektiv service och lyckades att anpassa programmet utefter mina personliga behov på rekordtid... 3 veckor efter att jag hade kontaktat dem så var jag på väg till Boston. Det var det bästa beslutet någonsin! Boston är en fantastisk studentstad då två av dess universitet - Harvard och MIT - är bland de mest prestigefyllda i världen. Det är lätt att ta sig runt i staden som har ett av USA:s äldsta centrum. Jag bodde på campus där det varje dag fanns massor av aktiviteter för att hjälpa eleverna till att lära känna varandra. Jag kände mig hemma redan från första dagen; alla var jättesnälla och bidrog till att man kände en tillhörighet. Jag fick goda vänner från olika länder vilket verkligen berikade min vistelse. Fina minnen!

Läs allt
Chloé Dufresne
Chloé Dufresne
Kings, Boston
Längd: 2 veckor

Denna sommar återupptäckte jag staden Boston; en aktiv och modern stad full av historia, öppna människor och små öar (med stränder) som kan nås med färja på mindre än en timme. Det finns alltid något att göra där. Tunnelbanan tog oss till centrum på 30 minuter. Klassrummen och mitt boende låg på ett typiskt amerikanskt campus. Därför tog det bara några minuter att gå från våra rum till vårt klassrum och vi har kunnat njuta av tysta, gröna och trygga anläggningar - med ett gym, kafeteria, tennisbanor, mm. Engelskaundervisningen var av mycket god kvalitet och jag gjorde en hel del framsteg.

Läs allt
Karen Lopez
Karen Lopez
KingsBoston
 

Huvudmålsättningen med kursen var att följa modulerna i engelska på förmiddagarna fem dagar i veckan. Lärarnas varma sätt, de andra deltagarnas goda humör och sättet på vilket lektionerna genomfördes tillfredsställde mig totalt.

Läs allt
Valérie Dubied
Valérie Dubied
Kings, Boston
Kurslängd: 12 veckor

Min vistelse i Boston gav mig möjlighet att interagera med den amerikanska livsstilen. Boston är en mycket trevlig stad att bo i med en mycket intressant och viktig historia. Dess arkitektur lyckas att kombinera den traditionella engelska charmen (Newbury St) med den hos de stora amerikanska städerna. Människorna är supertrevliga och artiga. Lärarna vid Kings College förbereder lektionerna väl vilket gör dem roliga och intressanta. Det var en härlig upplevelse tack vare att jag, förutom att ha förbättrat min engelska, har fått lära känna massor av människor från hela världen.

Läs allt
Marc Zumstein
Marc Zumstein
Kings, Boston
Kurslängd: 10 veckor

Jag beslöt att ta en språkkurs på Kings Boston eftersom skolan ligger på ett amerikanskt campus och också därför att Boston är en berömd universitetsstad med massor av studenter. Personalen och lärarna var fantastiska. Jag gillade alla som jag träffade där. Tack för att jag fick möjligheten att möta så fantastiska människor. Aktiviteterna var också jättebra och inkluderade NBA-matcher, NHL-matcher, museibesök, etc. Jag älskar verkligen det engelska språket och USA, vilket gör att jag har bestämt mig för att flytta till L.A. Boston var helt enkelt en fantastisk erfarenhet!

Läs allt
Valentine Imhof
Valentine Imhof
Kings, Boston
Kurslängd: 9 veckor

”Kings Colleges blev en upplevelse för mig. Jag fick möjligheten att uppleva två olika perioder på denna skola. När jag kom på sommaren var campus som ett semesterläger. Det var en väldigt trevlig plats för tonåringar som framför allt vill ha kul. Därefter, när sommaren var förbi, startade det amerikanska colleget med mer studier och en mer mogen miljö. Det är nu en intressantare och mer intelektuell atmosfär och möjligheten att leva studentliv i USA är en starkt bidragande orsak.”

Läs allt