• Lär dig ett språk och möt världen! Vuxna

  Språkkurser över hela världen

  Att studera ett språk utomlands ger dig mycket mer än bara språkkunskaper. Det är naturligtvis det snabbaste sättet att lära sig tala flytande, men det är också chansen att utforska världen på dina egna villkor, att träffa nya människor och tränga under ytan på en annan kultur. Oavsett dina mål och nuvarande språknivå, hjälper vårt prisbelönade team dig att få ditt livs upplevelse.

  Allt om studiemedel från CSN

  I vår urvalsprocess av de bästa skolorna har naturligtvis ett av kriterierna varit möjligheten att välja alternativ som ...

  Mer information

  Beställ gratis din ESL-broschyr

  Din broschyr får du gratis med några klickar! Våra bästa resmål, praktisk information och datum, lägstaprisgaranti, ...

  Mer information
  Samtliga destinationer

  Early Bird- erbjudande - spara upp till 2'000 kronor hela året

  Ju tidigare du bokar din språkresa, ju mer sparar du!     3-4 månader innan avresa 4-5 månader innan avresa Mer än 5 månader innan avresa 4-5 veckors  ​bokning 500 ...

  Mer information

  Om programmen

  Vare sig du studerar, arbetar eller helt enkelt älskar att resa, ger dig dessa kommunikationsbaserade kurser snabba och mätbara framsteg i att tala, lyssna, läsa och skriva. Du kan välja kurser anpassade till dina individuella behov i 23 språk på över 250 resmål och från 1 vecka till 48 veckor. Populära studiealternativ inkluderar:

  • Intensiva språkkurser
  • Språkkurser i små grupper
  • Förberedande examenskurser
  • Språk för arbetslivet
  • Språk för specifika ändamål
  • Privatundervisning
  • Språkkurser PLUS med tillvalsaktiviteter
  • Privatlektioner hemma hos läraren

  Officiella examina

  Ett officiellt språkcertifikat är ett plus för din framtid, erkänt av arbetsgivare och akademiska institutioner runt om i världen. Några av de viktigaste är:


  Vi erbjuder förberedande examenskurser och examina på resmål över hela världen.
   

  Lägstaprisgaranti

  ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

  Öppet hus

  ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

  5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  1. Star Agency Europe
  2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

   För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

  3. LÄGSTAPRISGARANTI

   Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

  4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

   Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

  5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

   Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

  6. KVALITETSCERTIFIERING 

   ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

  NYHETER

  SPRÅKTESTER ONLINE

  Kolla din språknivå online på några minuter!

  RESEBERÄTTELSER

  Tamara Vázquez Núñez

  Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
  En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

  Läsa mer

  Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

  Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

  Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

  Läsa mer

  Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

  Läsa mer

  COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

  VIDEOFILMER