• Lär dig ett språk och möt världen! Vuxna

  Språkkurser över hela världen

  Att studera ett språk utomlands ger dig mycket mer än bara språkkunskaper. Det är naturligtvis det snabbaste sättet att lära sig tala flytande, men det är också chansen att utforska världen på dina egna villkor, att träffa nya människor och tränga under ytan på en annan kultur. Oavsett dina mål och nuvarande språknivå, hjälper vårt prisbelönade team dig att få ditt livs upplevelse.

  Allt om studiemedel från CSN

  I vår urvalsprocess av de bästa skolorna har naturligtvis ett av kriterierna varit möjligheten att välja alternativ som ...

  Mer information

  Beställ gratis din ESL-broschyr

  Din broschyr får du gratis med några klickar! Våra bästa resmål, praktisk information och datum, lägstaprisgaranti, ...

  Mer information
  Samtliga destinationer

  Early Bird- erbjudande - spara upp till 2'000 kronor hela året

  Ju tidigare du bokar din språkresa, ju mer sparar du!     3-4 månader innan avresa 4-5 månader innan avresa Mer än 5 månader innan avresa 4-5 veckors  ​bokning 500 ...

  Mer information

  Om programmen

  Vare sig du studerar, arbetar eller helt enkelt älskar att resa, ger dig dessa kommunikationsbaserade kurser snabba och mätbara framsteg i att tala, lyssna, läsa och skriva. Du kan välja kurser anpassade till dina individuella behov i 23 språk på över 250 resmål och från 1 vecka till 48 veckor. Populära studiealternativ inkluderar:

  • Intensiva språkkurser
  • Språkkurser i små grupper
  • Förberedande examenskurser
  • Språk för arbetslivet
  • Språk för specifika ändamål
  • Privatundervisning
  • Språkkurser PLUS med tillvalsaktiviteter
  • Privatlektioner hemma hos läraren

  Officiella examina

  Ett officiellt språkcertifikat är ett plus för din framtid, erkänt av arbetsgivare och akademiska institutioner runt om i världen. Några av de viktigaste är:


  Vi erbjuder förberedande examenskurser och examina på resmål över hela världen.
   

  Lägstaprisgaranti

  ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

  5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  1. Star Agency Europe
  2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

   För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

  3. LÄGSTAPRISGARANTI

   Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

  4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

   Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

  5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

   Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

  6. KVALITETSCERTIFIERING 

   ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

  SPRÅKTESTER ONLINE

  Kolla din språknivå online på några minuter!

  RESEBERÄTTELSER

  Hannelore V.

  Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

  Läsa mer
  Guillermo Perdiguero Ruiz

  Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

  För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

  För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

  Läsa mer
  Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

  Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

  Läsa mer

  COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

  VIDEOFILMER