Upplev fler än 250 resmål, Språklärare

Språklärare

Vare sig du är ny inom lärarskrået eller en erfaren lärare, tar våra program för språklärare till nästa nivå!
 

Kurser för språklärare

Njut av en aktiv semester med karriärsfördelar: kombinera en kurs för språklärare med en resa till ett spännande resmål. I samarbete med ackrediterade kurscentra för lärare på utsökta, internationella platser, erbjuder vi utvecklingskurser för språklärare, erfarna eller nya, med eller utan språket som modersmål. Att fräscha upp dina färdigheter kan vara ett nöje.

Se alla våra resmål

Grundkurser och fortbildningskurser
För nya lärare ger en grundkurs de färdigheter, kunskaper och praktiska undervisningsmetoder som du behöver för att bli en framgångsrik språklärare. Kurserna inkluderar ämnen som kontroll i klassrummet, lektionsplanering och inlärningspsykologi, tillsammans med praktisk tillämpning framför en verklig klass.

Fortbildningskurser för språklärare fokuserar ofta på ett specifikt område inom yrket, som teknik i klassrummet eller CLIL (Content and Language Integrated Learning). Vi erbjuder även en rad allmänna fortbildningskurser, idealiska för att uppdatera dig på det senaste inom metodik och för att boosta din lärarkarriär.
Kurser för lärare med och utan språket som modersmål
I vårt utbud av kurser för språklärare hittar du alternativ för dem med och utan språket som modersmål. Kurserna som utformats för dem som inte har språket som modersmål inkluderar viss språkundervisning som komplement till de mer tekniska undervisningsaspekterna. Detta alternativ är idealiskt för dig som inte har daglig kontakt med språket i vilket du undervisar.

Fortbildningskurserna ger dig tillfälle att träffa språklärare från andra länder. Att studera i ett land där språket talas adderar autenticitet till upplevelsen.