Välkommen, Språklärare
Aktualisera dina färdigheter Språklärare

Kurser för språklärare

Njut av en aktiv semester med karriärsfördelar: kombinera en kurs för språklärare med en resa till ett spännande resmål. I samarbete med ackrediterade kurscentra för lärare på utsökta, internationella platser, erbjuder vi utvecklingskurser för språklärare, erfarna eller nya, med eller utan språket som modersmål. Att fräscha upp dina färdigheter kan vara ett nöje.

Grundkurser och fortbildningskurser

För nya lärare ger en grundkurs de färdigheter, kunskaper och praktiska undervisningsmetoder som du behöver för att bli en framgångsrik språklärare. Kurserna inkluderar ämnen som kontroll i klassrummet, lektionsplanering och inlärningspsykologi, tillsammans med praktisk tillämpning framför en verklig klass.

Fortbildningskurser för språklärare fokuserar ofta på ett specifikt område inom yrket, som teknik i klassrummet eller CLIL (Content and Language Integrated Learning). Vi erbjuder även en rad allmänna fortbildningskurser, idealiska för att uppdatera dig på det senaste inom metodik och för att boosta din lärarkarriär.

Kurser för lärare med och utan språket som modersmål

I vårt utbud av kurser för språklärare hittar du alternativ för dem med och utan språket som modersmål. Kurserna som utformats för dem som inte har språket som modersmål inkluderar viss språkundervisning som komplement till de mer tekniska undervisningsaspekterna. Detta alternativ är idealiskt för dig som inte har daglig kontakt med språket i vilket du undervisar.

Fortbildningskurserna ger dig tillfälle att träffa språklärare från andra länder. Att studera i ett land där språket talas adderar autenticitet till upplevelsen.

Lägstaprisgaranti

ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Det var mycket trevligt att gå på CELTA-kursen. Även om man verkligen fick arbeta hårt så tyckte jag att det var kul att få lära mig de senaste undervisningsmetoderna tillsammans med engelsmän.

Jag är verkligen tacksam för att mina lärare Dave och Luce lärde mig de senaste metoderna för att undervisa vuxna i engelska. Jag lärde mig oerhört mycket, så jag står verkligen i tacksamhetsskuld till dem. Genom att observera Julie, Annabelle, Martin och Ali, BEET:s erfarna lärare, lärde jag mig massor.

I hela mitt liv kommer jag att minnas alla på BEET med glädje!

Läs allt
Ronaldo Lima
Ronaldo Lima

Lärarna är mycket kompetenta och vänliga. Det mest intressanta som jag har lärt mig här är … alltihop! Jag vill dela med mig av den kunskap som jag har fått här när jag kommer tillbaka till min hemstad i Brasilien. Mitt råd till de lärare som kommer till ITTC är att vara öppna inför olika kulturer och att vara beredda på att möta olika människor med olika brytningar.

Läs allt
Carla Albo
Carla Albo

Jag har lärt mig så mycket. Jag delar med mig av mina kunskaper och mina erfarenheter till andra – allt jag studerat och lärt mig under min långa karriär. Man kan utbyta idéer och kunskap med ... ja, hela tiden. En mycket nyttig erfarenhet.

Jag uppmuntrar andra till att söka den här typen av kurs därför att den är verkligen, verkligen nyttig ... man växer inte bara som lärare utan även som människa. Man får verkligen uppleva många olika saker. När jag kommer tillbaka hem till min stad ska jag försöka dela med mig av den kunskap jag fått, jag anser att man ska försöka att dela med sig.

De fritidsaktiviteter som BEET anordnar är trevliga: vi går ut tillsammans, åker på sightseeing på helgerna. De har ett schema med filmvisningar, utflykter för att åka och lyssna på musik live på någon pub och föreläsningar.

Jag berättar gärna för andra som funderar på att fylla i en ansökan om upplevelsen av att få bo här ett tag, träffa nya människor ... gå ut tillsammans! Mitt råd till andra lärare som kommer hit till ITTC är att ha ett öppet sinne, för du kommer att träffa människor från hela världen. Var också beredd på att testa ny saker och var öppen. Det här är inte bara en kurs där man förbättrar sin engelska ... man lär dig mycket om livet också.

Läs allt

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER