Språk PLUS, Språk PLUS resa
Språk PLUS

Språk PLUS resa

Språk PLUS resa

Ett nytt koncept frestar studenter som gillar att röra sig: att lära sig ett språk, samtidigt med att följa en noggrant förberedd resplan som, på plats, ger en kompletterande erfarenhet till det rent akademiska lärandet. Ett språkprogram, utformat som en resa med upptäckter, är idealiskt för den som önskar inkludera det i mitten av, eller i slutet av, sin kurs och därmed berika sin språkresa genom denna fördjupning.
ESL - Språk PLUS resa
Inlärningen av språket görs under det att man reser i dagsetapper från den ena delen av landet till den andra, genom, ofta spektakulära områden.
Dag efter dag, etapp efter etapp, berikar du dina språkkunskaper och upptäcker en ny aspekt av landet som du valt att besöka. Den språkliga fördjupningen kompletteras på så sätt med massor av aktiviteter som föreslås på de olika platserna du besöker. Sport, kulturella upptäckter, möten med lokalinvånarna och nationalparker står på programmet och erbjuder en blandning av traditionella och udda besök. Samtidigt som du praktiserar det språk du studerar, upplever du ovanligt intensiva stunder på helt fantastiska platser. En mycket speciell relation skapas vartefter dagarna går mellan guiden som medföljer från skolan och medlemmarna i den lilla studentgruppen. Studenterna praktiserar språket dag efter dag och varje gång på ett nytt ställe. Det är stimulerande, roligt, engagerande – lyckan att lära sig ”on the road”!
ESL - Språk PLUS resa
Resan görs i minibuss (eller med allmänna kommunikationsmedel) och de tillhörande aktiviteterna leds av lokala guider som ingående känner till de ställen som besöks. De bidrar med ytterligare ett litet plus, som gör denna resa till en oförglömlig upplevelse!

Om resor formar ungdomen, utgör denna ett plusvärde som tillval under din språkresa: erfarenheten är unik och upplevelsen total. Ett levande språk som du lär dig under på vägen – ett program med dubbelt värde!

Upptäck vårt program Språk PLUS resa:

Engelska PLUS resa i Sydafrika