Om ESL, Om oss
Om ESL

Om oss

Om oss

Om ESL – Språkutbildning Utomlands

ESL, med sina över tvåhundra skräddarsydda studieprogram, är en av världens ledande språkreseförmedlare. Våra språkreseexperter finns tillgängliga före, under och efter din språkresa, för att se till att du skall få en av ditt livs finaste erfaren heter.

ESL - Språkutbildning Utomlands är en del av den oberoende, internationella gruppen ESL - Education. Klicka här för mer information.

Vår filosofi

Kommunikation, utbildning och kulturellt utbyte ligger ESL varmt om hjärtat. Som passionerade språkstuderande och resenärer vet vi att erfarenheterna av att se nya platser, att möta nya människor och att prata nya språk, är bland de mest angenäma och viktigaste du kan få. Genom vår kunskap och expertis hjälper vi var och en att få ut mesta möjliga av sin resa. Som företag tror vi på att erbjuda en exceptionell servicenivå och fördelaktiga villkor till våra studenter, partnerskolor och medarbetare.

Vår historia

Vi startade ESL med visionen att leverera språkresor till det bredaste urvalet resmål runt om i världen och att ge varje student full support under sin resa. Våra rötter har vi i Schweiz, där det dagligen talas fyra officiella språk och där hög servicenivå är en integrerad del av kulturen. ESL utmärker sig genom att erbjuda ett brett urval av mer ovanliga resmål som komplement till de klassiska och med en transparent prissättning: vi tar inte ut någon avgift eller kommission av våra studenter när de anmäler sig till en kurs. Redan från början har vi rekryterat medarbetare med varierande bakgrund som själva har erfarenhet av att studera utomlands. Denna grundfilosofi har vi haft sedan starten 1996 och den har hjälpt oss att växa från vår hemort Montreux till att idag ha fler än 40 kontor runt om i världen, i Europa och i Latinamerika.

Vår service

Vi ser varje student som en unik individ med specifika behov och önskemål. Genom mycket goda relationer till våra partnerskolor runt om i världen kan vi säkra att ESL:s studenter, vare sig de tar ett helt akademiskt år utomlands, eller en tvåveckors sommarkurs, alltid behandlas som de VIP-kunder de är för oss. Vi har gång på gång röstats fram som Europe’s Star-språkreseförmedlare, men för oss är våra studenters tillfredsställelsegrad den verkliga måttstocken på vår framgång: mer än hälften av våra nya studenter kommer till oss på rekommendation av tidigare ESL-studenter.

Varför ska du välja ESL för din språkresa?
Mer om ESL:s officiella ackrediteringar och service

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Tamara Vázquez Núñez

Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

Läsa mer

Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

Läsa mer

Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER