Om ESL, Om oss
Om ESL

Om oss

Om oss

Om ESL – Språkutbildning Utomlands
ESL, med sina över tvåhundra skräddarsydda studieprogram, är en av världens ledande språkreseförmedlare. Våra språkreseexperter finns tillgängliga före, under och efter din språkresa, för att se till att du skall få en av ditt livs finaste erfaren heter.

ESL - Språkutbildning Utomlands är en del av den oberoende, internationella gruppen ESL - Education. Klicka här för mer information.
Vår filosofi
Kommunikation, utbildning och kulturellt utbyte ligger ESL varmt om hjärtat. Som passionerade språkstuderande och resenärer vet vi att erfarenheterna av att se nya platser, att möta nya människor och att prata nya språk, är bland de mest angenäma och viktigaste du kan få. Genom vår kunskap och expertis hjälper vi var och en att få ut mesta möjliga av sin resa. Som företag tror vi på att erbjuda en exceptionell servicenivå och fördelaktiga villkor till våra studenter, partnerskolor och medarbetare.
Vår historia
Vi startade ESL med visionen att leverera språkresor till det bredaste urvalet resmål runt om i världen och att ge varje student full support under sin resa. Våra rötter har vi i Schweiz, där det dagligen talas fyra officiella språk och där hög servicenivå är en integrerad del av kulturen. ESL utmärker sig genom att erbjuda ett brett urval av mer ovanliga resmål som komplement till de klassiska och med en transparent prissättning: vi tar inte ut någon avgift eller kommission av våra studenter när de anmäler sig till en kurs. Redan från början har vi rekryterat medarbetare med varierande bakgrund som själva har erfarenhet av att studera utomlands. Denna grundfilosofi har vi haft sedan starten 1996 och den har hjälpt oss att växa från vår hemort Montreux till att idag ha fler än 58 kontor runt om i världen, i Europa och i Latinamerika.
Vår service
Vi ser varje student som en unik individ med specifika behov och önskemål. Genom mycket goda relationer till våra partnerskolor runt om i världen kan vi säkra att ESL:s studenter, vare sig de tar ett helt akademiskt år utomlands, eller en tvåveckors sommarkurs, alltid behandlas som de VIP-kunder de är för oss. Vi har gång på gång röstats fram som Europe’s Star-språkreseförmedlare, men för oss är våra studenters tillfredsställelsegrad den verkliga måttstocken på vår framgång: mer än hälften av våra nya studenter kommer till oss på rekommendation av tidigare ESL-studenter.

Varför ska du välja ESL för din språkresa?
Mer om ESL:s officiella ackrediteringar och service