Om ESL, Om oss
Om ESL

Om oss

Om oss

Om ESL – Språkutbildning utomlands

ESL, med sina över tvåhundra skräddarsydda studieprogram, är en av världens ledande språkreseförmedlare. Våra språkreseexperter finns tillgängliga före, under och efter din språkresa, för att se till att du skall få en av ditt livs finaste erfaren heter.

ESL - Språkutbildning utomlands är en del av den oberoende, internationella gruppen ESL - Education. Klicka här för mer information.

Vår filosofi

Kommunikation, utbildning och kulturellt utbyte ligger ESL varmt om hjärtat. Som passionerade språkstuderande och resenärer vet vi att erfarenheterna av att se nya platser, att möta nya människor och att prata nya språk, är bland de mest angenäma och viktigaste du kan få. Genom vår kunskap och expertis hjälper vi var och en att få ut mesta möjliga av sin resa. Som företag tror vi på att erbjuda en exceptionell servicenivå och fördelaktiga villkor till våra studenter, partnerskolor och medarbetare.

Vår historia

Vi startade ESL med visionen att leverera språkresor till det bredaste urvalet resmål runt om i världen och att ge varje student full support under sin resa. Våra rötter har vi i Schweiz, där det dagligen talas fyra officiella språk och där hög servicenivå är en integrerad del av kulturen. ESL utmärker sig genom att erbjuda ett brett urval av mer ovanliga resmål som komplement till de klassiska och med en transparent prissättning: vi tar inte ut någon avgift eller kommission av våra studenter när de anmäler sig till en kurs. Redan från början har vi rekryterat medarbetare med varierande bakgrund som själva har erfarenhet av att studera utomlands. Denna grundfilosofi har vi haft sedan starten 1996 och den har hjälpt oss att växa från vår hemort Montreux till att idag ha fler än 40 kontor runt om i världen, i Europa och i Latinamerika.

Vår service

Vi ser varje student som en unik individ med specifika behov och önskemål. Genom mycket goda relationer till våra partnerskolor runt om i världen kan vi säkra att ESL:s studenter, vare sig de tar ett helt akademiskt år utomlands, eller en tvåveckors sommarkurs, alltid behandlas som de VIP-kunder de är för oss. Vi har gång på gång röstats fram som Europe’s Star-språkreseförmedlare, men för oss är våra studenters tillfredsställelsegrad den verkliga måttstocken på vår framgång: mer än hälften av våra nya studenter kommer till oss på rekommendation av tidigare ESL-studenter.

Varför ska du välja ESL för din språkresa?
Mer om ESL:s officiella ackrediteringar och service

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Hannelore V.

Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

Läsa mer
Guillermo Perdiguero Ruiz

Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

Läsa mer
Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER