ESL Language Travel Awards

​ESL Language Travel Awards

ESL Language Travel Award är ett erkännande till skolor som under det gångna året utmärkt sig exceptionellt. Mer än 400 av ESL:s partnerskolor runt om i världen kvalificerar sig för deltagande.

ESL Language Travel Award ger en rättvis och objektiv bild av vilka skolor som utmärkt sig, genom fler än 7400 kundomdömen i kombination med feedback från över 180 ESL-medarbetare från våra 50 försäljningskontor.

Vinnarna 2017 är:

Årets skola (engelska)

 • Årets skola (andra språk)

 • Årets skolkoncern

  Årets boende

 • Årets CSR-champion

  Årets undervisningsprogram

 • Grattis till alla vinnare!

  För att se förra årets vinnare av ESL Language Travel Awards, klicka på året nedan:
  2016

  Hur pristagarna väljs ut

  Pristagarna väljs ut på basis av den feedback vi får från våra studenter och medarbetare.

  När studenterna återvänder från sina studier utomlands, ber vi dem bedöma alla aspekter av sin upplevelse, inklusive faciliteter, undervisningens kvalitet, boende och fritid. Under dessa frågor finns mer specifika sådana i varje kategori (exempelvis faller läge, gemensamma utrymmen, klassrum och infrastruktur alla under ”faciliteter”).

  I de flesta kategorier rankas de tio bästa skolorna först på basis av studenternas feedback och sedan av alla ESL-medarbetare som arbetar direkt med skolorna baserat på deras egna erfarenheter. Poängen kombineras sedan för att utse en vinnare. (Frågorna vi ställer till våra medarbetare är koncentrerade till ”hur gör arbetet med denna skola det lättare för dig att ge service till våra kunder?”).

  Våra medarbetare arbetar dagligen med studenter och skolor. Relationen inbegriper inte bara produktkunskap och know-how, utan även logistik, disponibilitet och handhavande av speciella krav. Utöver att vara lyhörda för studenternas behov och att noga lyssna på varje kunds specifika mål, besöker de regelbundet skolor för att kunna ge en allsidig feedback. Allt detta arbete gör att vi och våra partnerskolor kan leverera en personanpassad upplevelse till varje student.

  Kategorin CSR-champion är baserad på skolornas användande av vårt CSR Självvärderingsverktyg. Detta frågeformulär online låter partnerskolorna göra en egenvärdering av hur långt de kommit i sina CSR-strategier. Med vårt åtagande att dela CSR Best practice med branschen, är vi i en unik position för att dela ut detta pris. Skolor som är medlemmar i en koncern mäts som helhet till skillnad från individuella skolor.

  I vissa kategorier räknas endast studenternas feedback. Exempelvis är Årets undervisningsprogram och Årets fritidsprogram direkt kopplade till studenternas upplevelser på plats.

  Att vinna är inte allt …
  Men det spelar roll. Priserna ger ett tillfälle att belöna excellens och att uppmuntra alla våra partnerskolor att fortsätta att kämpa för att ge studenterna den absolut bästa upplevelsen. För att se tio-i-topplistan för varje kategori, kolla denna bloggpost.

  Vinnarna av dessa Awards kan vara stolta över det faktum att de valts av de människor som betyder mest av allt. 

  Öppet hus

  ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

  5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  1. Star Agency Europe
  2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

   För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

  3. LÄGSTAPRISGARANTI

   Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

  4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

   Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

  5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

   Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

  6. KVALITETSCERTIFIERING 

   ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

  NYHETER

  SPRÅKTESTER ONLINE

  Kolla din språknivå online på några minuter!

  RESEBERÄTTELSER

  Tamara Vázquez Núñez

  Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
  En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

  Läsa mer

  Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

  Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

  Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

  Läsa mer

  Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

  Läsa mer

  COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

  VIDEOFILMER