Om ESL, ESL Language Travel Awards
Om ESL

ESL Language Travel Awards

ESL Language Travel Awards

​ESL Language Travel Awards

ESL Language Travel Award är ett erkännande till skolor som under det gångna året utmärkt sig exceptionellt. Mer än 400 av ESL:s partnerskolor runt om i världen kvalificerar sig för deltagande.

ESL Language Travel Award ger en rättvis och objektiv bild av vilka skolor som utmärkt sig, genom fler än 7400 kundomdömen i kombination med feedback från över 180 ESL-medarbetare från våra 50 försäljningskontor.

Vinnarna 2016 är:

Årets skolkoncern

Årets skolfaciliteter

 • Årets boende

 • Årets fritidsprogram

 • Årets CSR-champion

  Grattis till alla vinnare!

  Hur pristagarna väljs ut

  Pristagarna väljs ut på basis av den feedback vi får från våra studenter och medarbetare.

  När studenterna återvänder från sina studier utomlands, ber vi dem bedöma alla aspekter av sin upplevelse, inklusive faciliteter, undervisningens kvalitet, boende och fritid. Under dessa frågor finns mer specifika sådana i varje kategori (exempelvis faller läge, gemensamma utrymmen, klassrum och infrastruktur alla under ”faciliteter”).

  I de flesta kategorier rankas de tio bästa skolorna först på basis av studenternas feedback och sedan av alla ESL-medarbetare som arbetar direkt med skolorna baserat på deras egna erfarenheter. Poängen kombineras sedan för att utse en vinnare. (Frågorna vi ställer till våra medarbetare är koncentrerade till ”hur gör arbetet med denna skola det lättare för dig att ge service till våra kunder?”).

  Våra medarbetare arbetar dagligen med studenter och skolor. Relationen inbegriper inte bara produktkunskap och know-how, utan även logistik, disponibilitet och handhavande av speciella krav. Utöver att vara lyhörda för studenternas behov och att noga lyssna på varje kunds specifika mål, besöker de regelbundet skolor för att kunna ge en allsidig feedback. Allt detta arbete gör att vi och våra partnerskolor kan leverera en personanpassad upplevelse till varje student.

  Kategorin CSR-champion är baserad på skolornas användande av vårt CSR Självvärderingsverktyg. Detta frågeformulär online låter partnerskolorna göra en egenvärdering av hur långt de kommit i sina CSR-strategier. Med vårt åtagande att dela CSR Best practice med branschen, är vi i en unik position för att dela ut detta pris. Skolor som är medlemmar i en koncern mäts som helhet till skillnad från individuella skolor.

  I vissa kategorier räknas endast studenternas feedback. Exempelvis är Årets undervisningsprogram och Årets fritidsprogram direkt kopplade till studenternas upplevelser på plats.

  Att vinna är inte allt …
  Men det spelar roll. Priserna ger ett tillfälle att belöna excellens och att uppmuntra alla våra partnerskolor att fortsätta att kämpa för att ge studenterna den absolut bästa upplevelsen. För att se tio-i-topplistan för varje kategori, kolla denna bloggpost.

  Vinnarna av dessa Awards kan vara stolta över det faktum att de valts av de människor som betyder mest av allt. 

  5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  1. Star Agency Europe
  2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

   För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

  3. LÄGSTAPRISGARANTI

   Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

  4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

   Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

  5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

   Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

  6. KVALITETSCERTIFIERING 

   ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

  SPRÅKTESTER ONLINE

  Kolla din språknivå online på några minuter!

  RESEBERÄTTELSER

  Hannelore V.

  Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

  Läsa mer
  Guillermo Perdiguero Ruiz

  Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

  För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

  För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

  Läsa mer
  Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

  Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

  Läsa mer

  COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

  VIDEOFILMER