Juniorer, Fritiden
Juniorer

Fritiden

Fritiden

Att lära sig och samtidigt ha roligt!

Fester, fotboll, volleyboll, tennis, shopping, besök, utflykter och barbecue på stranden. Här finns så många tillfällen att roa sig på engelska, spanska, tyska eller franska!

Alla dessa aktiviteter anordnas och leds av engagerade och utbildade ledare. Aktiviteterna är utan tvekan mycket viktiga eftersom de skapar en avspänd och varm gruppkänsla efter lektionerna. Du hittar vänner från alla håll och kanter, upptäcker en ny kultur som du lär känna och får minnen för livet.

100 % kul!
Sport & fritid
När ni vill koppla av och roa er efter lektionerna föreslår era ledare olika sportaktiviteter på eftermiddagarna. Exempel på aktiviteter är simning, beachvolley, basket, fotboll, ultimate frisbee och surfing. Det är helt enkelt omöjligt att ha tråkigt! Olika spel och lekar i grupp anordnas också, såsom skattjakt, turneringar, tävlingar och konstverkstad. Alla dessa olika aktiviteter är utmärkta tillfällen att träffa de andra eleverna på skolan efter lektionerna. På kvällen är det dags för fest! De kvällsaktiviteter som ledarna föreslår blir till oförglömliga stunder tillsammans med dina nya vänner.

Sport som tillval
En del av våra partnerskolor erbjuder sport som tillval för dem som vill delta i en kurs där språklektionerna kombineras med en intensiv utövning av någon sport (utöver eller istället för de standardaktiviteter som erbjuds). Dessa sportaktiviteter leds av erfarna och kunniga ledare. Tennis, golf, ridning, dykning, surfing - du kommer inte endast att göra språkliga framsteg!
100 % trygghet!
Trygg tillsyn
Ledarna finns där och organiserar, samordnar och leder eftermiddags- och kvällsaktiviteterna. Dessa personer är speciellt utvalda baserat på det faktum att de är dynamiska, entusiastiska, uppmärksamma och vana vid unga elever. Specialkurserna (tillval sport) leds av utbildade och erfarna instruktörer.
100 % upptäckter!
Kulturer & möten
Brighton, Malta, Salamanca, Los Angeles, Boca Raton, Paris eller Tokyo - vilka resmål! Förbered dig på överraskande upptäckter, utflykter till underbara stränder eller fantastiska nöjesplatser, besök på museer eller till spännande historiska platser. En del av dessa utflykter ingår i din resa, medan andra är tillval. Samtliga har dock avsikten att låta dig göra en djupdykning i kulturen i ditt värdland. Massor av äventyr väntar dig i form av imponerande landskap, aktiviteter och shopping utan slut.
Att vistas i utlandet med andra elever innebär också oförglömliga möten med en mängd nya människor och du får garanterat vänner för livet. Din inbox kommer att svämma över av e-post, sms och mms!
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.