ESL Languages GIGA IH Catania Hero

GIGA International House Catania

GIGA International House Catania

Oavsett om det är en promenad i stadens största park precis intill eller en traditionell siciliansk frukost på det närliggande kaféet - platsen för denna skola är perfekt för dig att njuta av livet i Catania. Campus ligger i en modern byggnad i Catanias historiska centrum, utrustad med sex klassrum, ett datorrum, ett bibliotek och en studentlounge. Varje klassrum rymmer upp till åtta elever och kan utrustas med både traditionella och elektroniska skrivtavlor. Byggnaden är helt rullstolsanpassad och det finns Wi-Fi genomgående.

Pluspunkter

 
GIGA International House Catania
1 / 10

Pluspunkter

  • Utmärkt läge i det historiska och kommersiella hjärtat av Catania, bredvid den största parken i staden.
  • Gratis aktiviteter och evenemang anordnade av skolan för att utforska Catania och dess omgivningar
  • Utomhusterrass där studenterna kan njuta av de vackra soliga dagarna som kännetecknar Sicilien

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IH International House
esl international house accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
CSN
CSN logo accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      USA
      Schweiz
      Nederländerna
      Österrike
      Sverige
      Frankrike
      Spanien
      Japan
      Tjeckiska Republiken
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

För studenter som vill fördjupa sig i den sicilianska livsstilen och öva sin italienska dygnet runt, är ett värdfamiljsboende det perfekta alternativet. Varje hem är noga utvalt för att säkerställa kvalitet och säkerhet för dig, med ett maximalt avstånd på 30 minuter från skolan. Du har möjlighet till enkel- eller dubbelrum, med antingen frukost, frukost och lunch, eller helpension — Wi-Fi finns att tillgå. Din värd förser dig med sängkläder och handdukar, som du kan tvätta gratis i hemmets faciliteter. Detta ett utmärkt boendealternativ för dig som vill få en inblick i det dagliga livet i Catania.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL Languages shared apartment GIGA IH Catania

Det här alternativet är perfekt för studenter som vill dela sina upplevelser i Catania med antingen nya vänner eller gamla! Detta boende ligger bara 30 minuters promenad från skolan och erbjuder ett urval av enkelrum eller dubbelrum (för studenter som reser tillsammans) i en lägenhet som delas med två till fyra andra studenter. De delade faciliteterna i lägenheten kan variera men har i allmänhet ett vardagsrum, kök, ett gemensamt badrum och stolar. Varje rum har säng, garderob och nattduksbord. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och kan tvättas mot en avgift i lägenhetens faciliteter. Städning ingår, men studenterna måste laga sin egen mat.

Studiolägenhet (från 18 år)

ESL Languages studio apartment Giga IH Catania

För studenter som värdesätter sin integritet och oberoende över allt annat, är våra studiolägenheter, designade för ensamåkande studenter eller två studenter som reser tillsammans, alternativet för dig! Du har bara 30 minuters promenad till skolan. Ditt rum har en säng, bord, fåtöljer, ett eget badrum och en kökshörna. Sängkläder och handdukar ingår och kan tvättas mot en avgift med hjälp av faciliteterna på plats. Det finns en städservice som ingår, men studenterna måste laga sina egna måltider. Sammantaget är detta alternativ en lugn tillflykt från Catanias livliga puls.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.