junior language courses central residence campus 8 142 esl

Central-Résidence Campus (8-14)

Central-Résidence Campus (8-14)

Språkskolan har ett perfekt läge och ligger på bara på tio minuters promenadavstånd från Leysins centrum. Inom en radie av 250 meter finns butiker, simbassäng, en klättermur, tennis- och squashbanor, fitnesslokal, skidliftar och mycket mer. På språkcentret finns förutom klassrum även ett uppehållsrum och en stor matsal. Här finns förutsättningar att förena nytta med nöje, vilket är det viktigaste av allt för en lyckad och framgångsrik språkresa. Anmärkning: - Under sommaren välkomnar kurscentret också yngre deltagare, åldrarna 13 till 17 år. Aktivitetsprogrammen för 8- till 14-åringar, organiseras separat. - Kurscentret välkomnar också deltagare under våren och hösten. Under dessa perioder finns det dock bara en åldersgrupp (8 - 17 år) för aktivitetsprogrammet.

Pluspunkter

Watch Juniors Language School, Leysin on YouTube.
 
Central-Résidence Campus (8-14)
Watch Juniors Language School, Leysin on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

Residence Le Central Alpadia Leysin accommodation gallery

Du bor uppe i byn, på ett bekvämt och gästvänligt residens. Rummen har fyra sängar, eget badrum och balkong. Måltiderna intas i residensets stora matsal där det serveras både regionala och internationella maträtter. På fritiden roar du dig tillsammans med dina nya internationella vänner. Här finns inomhusbassäng och spelhall. Lärarna bor på residenset och ser till att ni känner er trygga.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl leysin language stay hero EN
Andra skolor i området
Leysin
junior language courses montreux college 13 17 esl
Montreux
Montreux College (13-17)
 
ESL Junior Language courses campus Antibes 8 17
Antibes
Campus Antibes (8-17)
 
ESL Junior language courses Nice campus 13 17
Nice
Nice Campus (13-17)