Företag, Plustecknen som gör skillnaden
Företag

Plustecknen som gör skillnaden

Plustecknen som gör skillnaden

Kostnadsfri och personlig rådgivning
Vi finns här för att hjälpa dig hitta den perfekta kursen för dina behov. Enstorlek passa inte alla och våra partnerskolor har varierande styrkor, priser och kurser. Använd vår expertis för att finna det perfekta programmet för dig.
Behovsanalys
Eftersom vi organiserar kurser för tusentals studenter varje år från dussintals länder, förstår vi studenternas olika behov. För att säkra att du får det rätta programmet, erbjuder ESL – Språkutbildning Utomlands en omfattande (och gratis) behovsanalys som bl.a. inkluderar språknivå, målsättningar, resmål och budget.
Betala i valfri valuta
Oavsett vilken valuta du betalar i kommer priset att vara detsamma som skolans originalpris utan extra avgifter och påslag.
Specialerbjudanden för företag
Alla företag som har en studieplanering kan kontakta oss för ett specialerbjudande. Nya specialerbjudanden publiceras på vår hemsida under året, så titta efter regelbundet och kontakta oss för ytterligare information.
Personlig prisoffert i svenska kronor
Begär helt enkelt en prisoffert om du behöver tid att fundera eller jämföra priser. Vi kan skicka dig en sådan på några sekunder via email. Vi garanterar marknadens bästa priser.
Det bästa boendet
ESL – Språkutbildning Utomlands erbjuder något för alla smaker och budgetar. Be våra rådgivare om ytterligare information om de olika boendealternativen som noggrant valts ut av våra lokala partners.
Transport
Vi sänder dig ett konkurrenskraftigt förslag på flyg om du ber om det vid anmälan. Det står dig naturligtvis fritt att själv ordna din resa.
Gratis avbeställningsförsäkring vid otillräckliga examensresultat
Om du inte kan starta en kurs på grund av otillräckliga examensresultat, täcker dig vår försäkring.