esl-languages-Celtic-English-Academy-school-bangor-university.jpg

Wales Summer Programme (11-17)

Wales Summer Programme (11-17)

Studera på Bangor Universitys vackra campus, bara minuter från kusten och med egna sport- och konstfaciliteter! Du pluggar engelska under 15 timmar per vecka med dina vänliga och roliga lärare på spännande och aktiva lektioner. Gratis Wi-Fi finns att tillgå och residenset, studentloungen och matsalen finns på campus, bara några minuters promenad från varandra. Tillsammans med dina kurskamrater och skolans personal får du tillfälle att promenera till havet eller till Bangors centrum på under 10 minuter! Upptäck den äldsta staden i Wales och njut av ditt livs sommarlov.

Pluspunkter

 
Wales Summer Programme (11-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

esl-student-accommodation-hero

Detta studentresidens ligger på University Campus och erbjuder boende i eget rum med privat badrum. Personal bor på plats och det finns också tillsyn dygnet runt. Helpension är inkluderat. Kontinental frukost serveras i det gemensamma köket på residenset, medan varm lunch och middag intas på universitetets studentrestaurang. På utflyktsdagar ersätts den varma lunchen med lunchpaket.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Bangor language stay
Andra skolor i området
Bangor
ESL Junior language courses Edinburgh summer campus 12 17
Edinburgh
Edinburgh Academy (12-17)
 
ESL Summer Camp in Galway for Teens and Kids
Galway
Galway Summer Camp (16-18 years)
 
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)