New York Summer Programme 13 17 ESL Language learning

New York Summer Programme (13-17)

New York Summer Programme (13-17)

För att erbjuda ett unikt pedagogiskt koncept som kombinerar sightseeing och språklektioner, är den här skolan perfekt för unga studenter med upptäckarlust! Lektionerna hålls i grupper på upp till åtta studenter och roterar bland ikoniska och autentiska offentliga platser över hela staden, som Brooklyn Bridge Park, Essex Market eller Brookfield Place. Varje plats är vald med deltagarnas bekvämlighet och nöje i åtanke för att ge en känsla av fördjupning, som traditionella klassrum inte kan jämföras med. Efter lektionerna kan de unga studenterna fortsätta sina äventyr, eftersom skolan erbjuder dagliga övervakade eftermiddagsaktiviteter för att utforska NYC. Från vandringsturer i Brooklyn till idrottsresor till Coney Island - du kommer att spendera din tid som en sann New Yorker!

Pluspunkter

 
New York Summer Programme (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Lär dig engelska medan du utforskar det allra bästa som New York City har att erbjuda
  • Innovativt koncept: Roterande utomhusklassrum med erfarna, inhemska lärare i engelska
  • Dagliga övervakade aktiviteter och utflyktsprogram som ingår i kursen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl host family juniors 2

För studenter som vill leva i total språklig fördjupning dygnet runt, är boende i värdfamilj ett perfekt alternativ för att uppleva den stora staden New York genom en lokalinvånares ögon. Varje hem ligger inom 20 till 35 minuter från mötespunkterna för lektionerna. Deltagarna bor i tvåbäddsrum med tillgång till ett gemensamt badrum och Wi-Fi. Värdfamiljen kommer att tillhandahålla sängkläder och en handduk per gäst. Inte varje värdfamilj erbjuder tvättmöjligheter, men tvättautomater är tillgängliga mot en avgift. Familjerna kommer att ge studenterna frukost och middag, medan lunch ges som ett lunchpaket.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)