New York Summer Programme 13 17 ESL Language learning

New York Summer Programme (13-17)

New York Summer Programme (13-17)

(25/6 - 12/8 2023)

För att erbjuda ett unikt pedagogiskt koncept som kombinerar sightseeing och språklektioner, är den här skolan perfekt för unga studenter med upptäckarlust! Lektionerna hålls i grupper på upp till åtta studenter och roterar bland ikoniska och autentiska offentliga platser över hela staden, som Dumbo, Bryant Park, Essex Market eller Industry City. Varje plats är vald med deltagarnas bekvämlighet och nöje i åtanke för att ge en känsla av fördjupning, som traditionella klassrum inte kan jämföras med. Efter lektionerna kan de unga studenterna fortsätta sina äventyr, eftersom skolan erbjuder dagliga övervakade eftermiddagsaktiviteter för att utforska NYC. Från vandringsturer i Brooklyn till ikoniska byggnader på Manhattan eller Brodwayshower - du kommer att spendera din tid som en sann New Yorker!

Pluspunkter

 
New York Summer Programme (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Lär dig engelska medan du utforskar det allra bästa som New York City har att erbjuda
  • Innovativt koncept: Roterande utomhusklassrum med erfarna, inhemska lärare i engelska
  • Dagliga övervakade aktiviteter och utflyktsprogram som ingår i kursen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Frankrike
      Japan
      Brasilien
      Schweiz
      Polen
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

För studenter som vill leva i total språklig fördjupning dygnet runt, är boende i värdfamilj ett perfekt alternativ för att uppleva den stora staden New York genom en lokalinvånares ögon. Varje hem ligger inom 20 till 35 minuter från mötespunkterna för lektionerna. Deltagarna bor i tvåbäddsrum med tillgång till ett gemensamt badrum och Wi-Fi. Värdfamiljen kommer att tillhandahålla sängkläder och en handduk per gäst. Inte varje värdfamilj erbjuder tvättmöjligheter, men tvättautomater är tillgängliga mot en avgift. Familjerna kommer att ge studenterna frukost och middag, medan lunch ges som ett lunchpaket.

Residens

ESL Languages residence New York Summer Camp

Beläget i hjärtat av trendiga och livliga Brooklyn Heights, är detta residens den ideala utgångspunkten för att bese New York – bara sex minuters promenad från mötesplatsen för lektionerna. Du bor i tvåbäddsrum med privat badrum tillsammans med en annan student från skolan. Varje rum har skrivbord, garderober, gratis Wi-Fi, en TV, ett kylskåp och en mikrovågsugn. Du tar med dig egna handdukar, men får sängkläder på plats, som kan tvättas gratis. Residenset erbjuder frukost och middag från en närbelägen restaurang. En representant från skolan finns på plats för att studenterna ska känna sig trygga..

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.

Andra skolor i området
New York